Televizor Recenze Samsung 50" LED (UE50AU9072UXXH)

Recenze Samsung 50" LED (UE50AU9072UXXH)

Ponořte se do špičkového obrazu chytré televize Samsung UE50AU9072UXXH. Tato televize si vás získá úžasně realistickými barvami, díky technologii Dynamic Crystal Color a vysokým dynamickým rozsahem HDR. O špičkovou 4K kvalitu obrazu se postará pokročilý 4K Upscaling, který vám zprostředkuje dosud skryté detaily. Televize navíc zvládne vylepšovat a přizpůsobovat sledovaný obsah záběr po záběru…

Registrovaný uživatel22. října 2022

rychlost OS TIZEN. Celkově je TIZEN to nejlepší co pohání TV. U tohoto modelu ještě PVR !! Přemné DO není citlivé na míření TV. Práce s CI modulem 803 - SKYlink perfektní

Málo usb 2* je fakt holý základ. Tradiční problém dnešních TV je vytvoření vlastního seznamu programů (programy po seřazení nejde přečíslovat). Přece jen o trochu horší (nepříliš významně) obraz než větší bratr (125cm). Podsvícení panelu u tohoto modelu je trochu nevyrovnané, ale u 125ky je to mnohem horší !! Zvuk u žádného "hubeňoura" nemůže být dobrý takže ... použít domácí kino.

Podsvícení panelu u tohoto modelu je trochu nevyrovnané, ale u 125ky je to mnohem horší !! Celkově je obraz velmi příjemný zvláště proti LG (chladný se syntetickými barvami). VA panel - černá je fakt černá, přirozený obraz. Omezená korekce obrazu. Poměr výkon-cena vinikající (11 k)

Registrovaný uživatel7. září 2022

Velká úhlopříčka Příznivá cena Pokud ji "nakrmite" 4k obsahem obraz je nadstandardní

Smart dálkový ovladač Jen průměrný obraz

Tato tv mě velmi zklamala kvalitou obrazu,jedná se o základní panel s frekvencí 50Hz a že se dá koupit někdy už za 18000Kč ve výprodeji také svědčí o tom, že se nejedná o žádný zázrak.Po tříměsíčním "zápasení"s nastavením jsem ji prodal a šel do LG OLED to je úplně jiná liga,ale je jasné, že za tuto cenu ji nekoupíte,pro nenáročné uživatele toužící po velké úhlopříčce je to ale dobrá volba.

Varianta 75"
Registrovaný uživatel14. srpna 2022

Tenký design Montáž stojanu bez nářadí

Registrovaný uživatel19. června 2022

Slabsi zvuk

Doporucil bych

Registrovaný uživatel17. června 2022

Výbava, cena,obraz,ovládání.

Zvuk

Za tu cenu slušná tv.

Registrovaný uživatel16. června 2022

Barvy, nastavení ovrazu; ovládání.

Kdo nechce sedět 5 a více metrů od TV, doporučuji.

Registrovaný uživatel15. června 2022

kvalita obrazu

- dálkové ovládání nemá čislice, přepínání kanaků je komplikovanější - hlasové ovládání není v češtině

pokud člověk oželí ty dva zápory, je to v pohodě.

Registrovaný uživatel5. června 2022

Krásný obraz

Televize byla pro naši babičku,75 let a ta je velmi spokojená. Jednoduché ovládání a krásný obraz jak říká.

Registrovaný uživatel30. května 2022

obraz slušný Pro mě je důležitý stojan, mám užší stolek, tahle TV to jako jedna z mála zvládla - to se pak dobře vybírá, když není skoro z čeho takzvaně chytrý a dost malý ovladač, chvilku trvalo, než jsem si zvykl používám víceméně jako blbou TV, bez připojení na net to zvládá i jako chytrá to zvládá - ale moc nevyzkoušeno celkem svižná při přepínání

zvuk nic moc, jsou sice i horší, ale tady bude potřeba zainvestovat, na zvuk jsem si nezvyknul úprava- přerovnání programů po prvotním naladění nic moc, to je asi obecný problém absence tlačítek na TV - aspoň vyp/zap, ovšem to je prý teď normální, co když nenajdu ten malý ovladač pravděpodobně nezvládá titulky (srt) při přehrávání z flesky, zkoušeno jednou

padá cena, řekl bych dobrý kauf za 10 litrů Za asi 31 let moje teprve třetí televize, ale i tak jsem se s ní sžil za týden až max. 10 dnů. složit šla dobře, lehká, rámečky akorát, obraz OK, zvuk mizerný

Registrovaný uživatel22. května 2022

Po počátečních problémech,reklamace obrazovky - černá čára přes šířku obrazovky ,bylo rychle vyřízeno a nyní bez problémů.

Varianta 55"
Registrovaný uživatel30. dubna 2022

Krásný obraz Štíhlý design Snadné ovládání TV splnila naše očekávání

Registrovaný uživatel29. dubna 2022

Poměr cena a výkon, super.

Registrovaný uživatel27. března 2022

kvalita, cena

Registrovaný uživatel13. února 2022

Pěkný obraz

Dobrý produkt od samsungu

Registrovaný uživatel17. ledna 2022

Dobrá televize, pěkný obraz, chytrá. Na svou velikost 65" není díky nízkému podstavci moc vysoká což mě vyhovuje a vešla se do obývací zdi. V provozu je denně a není s ní problém. Rychlé připojení i pomocí IPhone.

Nenašel jsem prozatím nic.

Registrovaný uživatel8. října 2021

Cena x funkce a výkon

Zatím jsem je neobjevil.

Velmi dobrý produkt.

Registrovaný uživatel3. října 2021

poměr cena výkon

Registrovaný uživatel5. září 2021

Pěkný obraz, velikost, jednoduchý ovladač a ovládání,

Občas mi připadá, že oproti starší TV Samsung má mírně horší zvuk,

Varianta 55"
Registrovaný uživatel15. srpna 2021