Chyběla tam součástka
Hannah a její otec mají skvělé auto s přívěsem na koně od Schleich Horse Club! Široká škála funkcí nabízí spoustu možností hraní. Sedadla v prostorném SUV lze sklopit, takže figurka pana Kramera může zabalit spoustu věcí, jako je skládací stan a rozsáhlé jezdecké vybavení skládající se z helmy, sedla, uzdy, kbelíku a boxu na péči s masážním kartáčem a hřebla. K dispozici je také žebřík. Hannah na turnaj nejen tvrdě trénovala, ale také procvičovala nastupování své holštýnské klisny do odnímatelného přívěsu pro koně.
Porovnat ceny od 1 378 Kč5 | 38x | ||
4 | 2x | ||
3 | 2x | ||
2 | 0x | ||
1 | 2x |
Chyběla tam součástka
Vnučka je nadšená. Kvalitně vyrobená hráčka
Auto jsme kupovali pro vnučku. Byla velmi nadšená.
Protože ho vnučka chtěla
auto odpovídá popisu, jen je nutné si to poskládat z jednotlivých dílů
Krásné auto i přívěs, vše do sebe pěkně zapadne, přišlo nám jedno špatné kolo, ihned bez problémů jsme obdržely poštou nové, super přístup.
Hodně skvělých dolpňků, dobře propracované
Super hračka
Všechno propracováno krásně do detailu,vnukovi se moc líbilo, Škoda,že za mě nic takového nebylo,užila bych si to.
Žádné, jen cena…
Hezke
Plast… dilky příliš nedrží a už se nám ulomily kousky od dveří…
vnučka měla velikou radost, krásný výrobek, precizně zpracovaný
krásná a funkční hračka
Velmi kreativní hračka pro děvčata. Vnučka (8let) si stavebnici sama postavila a hraje si s ní pokaždé,když k nám přijde.
Doporučuji
Jsem velice spokojená.