Recenze Sencor SWS 4100

S meteorologickou stanicí Sencor SWS 4100, která dokáže počasí předpovídat, budete připraveni na sucho, déšť i sníh. Stanice měří venkovní i vnitřní teplotu a vlhkost a díky inteligentnímu rozpoznání tlaku a teplotních výkyvů dokáže předpovídat počasí až na 24 hodin. Zdrojem dat je pro meteostanici okolí vašeho domu, takže máte po ruce vždy lokální informaci. Na barevném displeji se zobrazuje…

Jára Čermák23. února 2026

Lokální teplota a vlhkost doma i venku na první pohled Ikony předpovědi a trendové šipky jsou super rychlá orientace Výstraha námrazy a paměť maxima minima se hodí každý den

Meteostanici jsem si dal do kuchyně a venkovní čidlo na balkon, a hned mám jasno, co se děje venku i doma. Displej je přehledný, ikony předpovědi a šipky trendu mi rychle napoví, jestli se to láme k dešti nebo mrazu. Fajn je i výstraha námrazy a paměť maxima a minima, takže vidím, jak noc řádila.

Ivuška22. února 2026

pěkný černý design s přehledným zobrazením venkovní senzor, který skvěle přenáší hodnoty má funkci i jako hodiny nebo budík

Je to fajn mít stanici doma. Kouknu a vím, jak je venku. Ukazuje to taky takový malý ikonky, sluníčko, mráčky a tak, takže hned vím, jak se oblíct. Je to šikovná věcička, je za dobrý peníz, takže dobrý.

karlburianek22. února 2026

Barevný displej je přehledný a čitelný i večer Dosah čidla až 80 m, klidně ho dám na balkon Předpověď na 24 hodin a výstraha námrazy se hodí

Meteostanici mám doma na stole a koukám na ni každý den, protože na barevném LCD hned vidím teplotu i vlhkost venku i doma a jejich trend. Bezdrátové čidlo má dosah až 80 m a stanice umí připojit až 3 senzory, takže mám přehled i z různých míst. Fajn je i předpověď až na 24 hodin, výstraha námrazy a tři úrovně jasu, takže v noci neruší.

EvinaTichá18. února 2026

Velký displej, všechno vidím i bez brýlí. Čidlo má dosah až 80 metrů, i na zahradě. Předpověď až na 24 hodin, člověk se líp připraví.

Syn mi tuhle meteostanici od Sencoru dal jako dárek a pak mě naučil, jak si to jednoduše nastavit, takže to zvládám sama. Nejvíc se mi líbí, že vidím doma i venku teplotu a vlhkost a čidlo mi chytá signál klidně i na zahradě, až 80 metrů. A když se má počasí měnit, ukáže mi to dopředu jako jednoduchou předpověď až na 24 hodin, takže vím, co si kdy a jak naplánovat jako třeba jestli sebrat venku prádlo když se vrátím až večer.

MilenaŽ18. února 2026

Velký barevný displej zobrazuje všechny důležitý údaje přehledně na jednom místě Bezdrátový čidlo má skvělej dosah i přes tlustý zdi mýho domu

Meteostanice mi v obýváku sedla fakt parádně, protože displej je krásně čitelnej z každýho úhlu i za sluníčka. Přesně vím, jak se obléct, protože venkovní čidlo funguje spolehlivě a vnitřní teplota s vlhkostí mi pomáhá udržet doma zdravej vzduch. Jsem s ní maximálně spokojená.

Bohumil15. února 2026

Displej je pěkně barevný a všechna čísla jsou na něm dobře vidět. Předpověď podle obrázků je jasná, člověk hned ví, jak má být. Čidlo venku funguje spolehlivě.

Stanici jsem si dal v obývaku na stůl a aspoň ráno hned vidím jestli si mám vzít bundu. Je to přehledné, žádné složité nastavování, prostě to ukazuje teplotu venku i uvnitř přesně tak, jak potřebuju. Líbí se mi, že mně to dopředu varuje když venku mrzne. Je to šikovná věcička pro každého kdo chce mít přehled o počasí bez koukání do mobilu nebo na zprávy.

Registrovaný uživatel15. února 2026

Jsme spokojeni, přehledné a dobře viditelné symboly

StellaMe14. února 2026

bezdrátový senzor velmi dobře přenáší data zobrazení je barevně rozlišené a přehledné měří teplotu a vlhkost a má ukazatel času

Velmi spolehivě a dobře přenáší hodnoty z čidla do stanice a zobrazuje teplotu, vlhkost a čas a ikonu počasí na displeji. Je to velice přehledné a člověk hned ví, jak je doma i venku.

jezabi13. února 2026

Obrovský a krásně čitelný displej s velkými čísly Naprosto spolehlivé a přesné měření venkovní i vnitřní teploty Bezproblémový dosah čidla a fakt snadné nastavení

Tuhle meteostanici od Sencoru jsem si pořídila domů a musím říct, že funguje úplně parádně. Displej je krásně barevný a perfektně čitelný, takže hned ráno vím, co si mám vzít na sebe. Zprovoznění mi zabralo asi minutu a venkovní čidlo drží signál naprosto bez výpadků.

bovanradek913. února 2026

Perfektní, spokojen

Registrovaný uživatel6. února 2026

zatím dobrá, přehlená

jednoduchá, přehledná v rámci ceny super

vasimiru2. února 2026

Moc hezký apraktický

Renča31. ledna 2026

Přehledné informace o počasí hned na první pohled Rychlá orientace bez telefonu Jednoduché nastavení a spolehlivý provoz

Meteostanici Sencor SWS 4100 mám doma pořád na očích a fakt mi pomáhá plánovat den. Ukazuje přehledně teplotu i další údaje a hlavně se na ni dá rychle mrknout, aniž bych lovila mobil. Líbí se mi, že je jednoduchá, čitelná a funguje spolehlivě.

leikina198929. ledna 2026

Přehledný displej, všechno vidím okamžitě. Měření teploty a vlhkosti je rychlé a čitelné. Jednoduché ovládání a pěkný vzhled na poličku.

Meteostanici Sencor SWS 4100 mám doma u okna a koukám na ni několikrát denně, protože je fakt přehledná. Teplotu a vlhkost ukazuje hned na první pohled a předpověď mi většinou sedí na to, co se venku děje. Líbí se mi i to, že vypadá hezky a neruší v interiéru.

evca.nn29. ledna 2026

Na displeji jsou uvedené ukazatele co jse chtěla.

Pokud je na baterie, tak po chvíli uplne zhasne. Já jsem chtěla, aby i tak byl displej videt, nepodsviceny, ale vidět, což v tomto případě nění. Je úplně černy. Navíc displej není čitelný ze všech úhlů, musí být v určitém sklonu.

Vrátila jsem. Nesplnil očekávání.

Varianta bílá
Ifka8825. ledna 2026

barevně rozlišené hodnoty podle typu měření hodnoty snímá dobře a jsou dobře čitelné perfektní přehled o počasí hned po ránu

Za sebe můžu říct, že je stanice perfektně přehledná. To zobrazení na displeji a barevný rozlišení je úžasný. Čidlo funguje a celkem přesně zobrazuje hodnoty na displeji. Mám to na stolku v pokoji, abych měla celej den dobrej přehled o počasí.

s.kubba23. ledna 2026

Snadná instalace

Malé číslice hodin a datumu.

Vzhled hezký, jen mohl být rozměrově větší

anetasestakova19. ledna 2026

Přehledný displej a rychlá orientace v počasí Spolehlivé měření teploty a dalších hodnot Ušetří čas, počasí vidím hned na první pohled

Meteostanici mám doma na poličce a koukám na ni každý den, protože hned vím, co si vzít na sebe a jestli bude pršet. Displej je přehledný, údaje se dobře čtou i z dálky a měření mi sedí s tím, co vidím venku. Nejvíc mě baví, že mám počasí pod kontrolou bez neustálého sahání po telefonu.

kuncikd16. ledna 2026

-dobře čitelné, velká čísla, přehledné -dosah čidla -přesné měření -jednoduchá instalace -solidní cena

-maximální spokojenost, přesně podle představ, doporučuji

Jane13. ledna 2026

Přehledný displej a rychlá orientace. Aktuální údaje pro teplotu i vlhkost. Jednoduché nastavení a spolehlivý provoz.

Meteostanici Sencor mám doma pořád na očích a fakt mě baví, spolehlivě mi ukáže, jak je venku. Displej je přehledný, takže hned vidím teplotu a vlhkost a podle toho se oblíknu nebo vyvětrám. Funguje i jako budík, což je super, Hlavně, když něco potřebuji připomenout.