Tento produkt je naprosto k ničemu. Neublíží, ale ani nepomůže. Je to jako by v tobolkách byla sušená sláma. Jestli chcete vyhodit peníze okem, kupte si Clavin.
Clavin Original je vysoce účinný a bezpečný přípravek pro podporu erekce, čímž příznivě ovlivňuje sexuální výkonnost. Díky kvalitnější erekci se váš sexuální prožitek stane intenzivnějším. Jedná se o doplněk stravy. Není určeno jako náhrada pestré stravy.
Porovnat ceny od 576 Kč5 | 41x | ||
4 | 23x | ||
3 | 36x | ||
2 | 19x | ||
1 | 119x |
Nenašel jsem.
Použil jsem ho 2x cca 1,5 až 2 hod před sexem. Při předehře své ženy dlouhé cca 20 minut byla erekce, která nebyla silnější než obvykle bez použití Clavinu. Po cca 20 minutách, když mělo dojít k vlastní souloži, tak erekce zcela pominula. Od té doby ho již nepoužívám. Bez Clavinu se mně toto ještě nikdy nestalo a s Cavinem, jak jsem uvedl 2x.
žádné
naprosto nefunguje.
vyhozený peníze
Nezaznamenal jsem dvouch použití naprosto žádný výsledek nebo rozdíl a považuji to za vyhozené peníze
Reklama vyvolá očekávání účinku
Žádný účinek
Nefunguje, za ty prachy hodně drahý placebo.
Nefunguje
Produkt není to co slibuje reklama
No já osobně jsem si to koupil ze zvědavosti ale nepocítil jsem vůbec žádnou změnu je to k ničemu a předražený nesmysl čekal jsem od toho více za ty prachy
Jen se mému příteli prokrvily uši. Pak tuto příhodu dával k dobru. Bavil tím lidi.
Přípravek k ničemu.
Vyhozené poníze
Absolutně neúčinné vůbec nedoropucuji
K ničemu vyhozené peníze
Nekupovat
Nemá to takový účinek jak se dalo předpokládat.
Nic
Vyhozené peníze.
K ničemu
Nezabírá,naopak špatně od žaludku(nezavisle na sobe zkusili 2osoby)
NIC
K ničemu
vůbec nefunguje,prostě brak.
Cena, účinek
Já nechápu, proč utrácet za tento produkt, když za 499,- (8tbl/100mg)je v lékárně sildenafil. Stačí se odhodlat a říct u doktora o recept)). A ten teda funguje, stačí i čtvrtka tablety..
žádné
mnohe