Produkt mi byl doporučen. Užívám jednu tabletu denně. S účinky jsem nadmíru spokojená. Dozajista také doporučím!
Produkt, který skutečně funguje a výsledek je patrný!!!!
Každá tableta DonnaHair Forte obsahuje vyvážené množství důležitých aminokyselin, vitaminů, minerálů a nenasycených mastných kyselin, které zevnitř a dlouhodobě zajišťují správnou výživu vašich vlasů. Jedná se o doplněk stravy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nemá léčivé účinky.
Porovnat ceny od 225 Kč5 | 288x | ||
4 | 77x | ||
3 | 38x | ||
2 | 6x | ||
1 | 14x |
Produkt, který skutečně funguje a výsledek je patrný!!!!
Po měsíci opravdu přestaly vlasy padat, koupeno na doporučení známé
Super cena Vlasy jsou hustší a rostou-opravdu
Doporučuji
Výhodné balení, užívá se pouze 1 tableta denně, přestaly mi padat vlasy, zlepšila se mi kvalita vlasů...
Silnější vlasy, používám již opakovaně druhý rok
Žádné
Jsem spokojena
Nejlepší tablety proti vypadávání vlasů,poprvé když jsem dostala měsíční kúru v lékárně zdarma byla jsem hodně skeptická a nevěřila že to může pomoci,po měsíci užívání jsem hleděla jak puk že mi to pomáhá a nepadají mě vlasy,od té doby stále kupuji,a po dvou dětech se takové tablety velmi hodí,doporučuji všema deseti
S přípravkem DonnaHair Forte mám tříleté zkušenosti a jsem velmi spokojená. Kupuji si ho vždy na podzim, to mi vlasy začínají trochu víc padat. Tohle dvojité balení je výhodné i finančně, což mne příjemně překvapilo.
Jsem s produktem velmi spokojená,vlasy přestaly padat,naopak začaly růst,mohu jen doporučit.
Za mě super. Používám 3 rokem.
Vybrala jsem na základě doporučení. Po porodě mi vypadalo a stále padá spousta vlasů, s tím se bohužel nedá nic dělat, ale tento přípravek mi pomohl s růstem novych vlasů. Určitě doporučuji.
Zatím nic.
dlouhodobě užívám a mám výrazně pevnější nehty a i vlasy jsou silnější
Vlasy vypadávají méně a jsou pevnější. Zda se mi, že mi Houstonu i řasy. Takže spokojenost.
produkt znám pomáhá proti vypadávání vlasů a pro růst nových
Vlasy prestaly padat a zacaly rust nove. Cca po 2,5 mesicich zacalo byt viditelne, ze vlasy rostou a po 3 mesicich prestaly padat. Budu pouzivat dale
Vyssi cena, nutnost pouzivat alespon 4 mesice.
I pres vyssi cenu to ma smysl. Je to beh na delsi trat, ale vyplati se. Doporučuji vsem, kterym padaji vlasy zdanlive bez priciny
kompletní výživa pro vlasy, po delším užívání je poznat, že produkt funguje
po užívání mi přestaly padat vlasy a hodně se mi zlepšila pleť
Užívá se jednou denně, opravdu funguje,výsledky po 1 měsíci
Docela velké tobolky
Užívám dloiuhodobě a výsledek je opravdu znát.
Spokojenost.
pomáhá proti padání vlasů
nevím
První co skutečně funguje (u mě). Poměr cena / výkon
Nic
Po porodu( v rámci kojení) mi vypadaly vlasy, ale skutečně markantně. Bála jsem se, že budu mít velké lysiny. Začala jsem užívat tento produkt a tak jak avizují … k dlouhodobému užívání, druhý měsíc začalo vše rašit. Po dobrání kůry 3+1 měsíc jsem měla komplet hustý podrost nových vlasů. Teď jsem dala dva měsíce pauzu a začnu znova. Takto husté vlasy jsem nikdy neměla.