Produkt jsem si vybral protože mám potíže z brněním a mravenčením v nohách.
Po využívání jsem nepocítil žádnou ůlevu.
Asi tento doplněk neměl požadované ůčinky na mé potíže.
Neuromedic je komplexní přípravek s vitaminy skupiny B. Obsahuje vysokou dávku kyseliny alfa-lipoové a vitamínů B. Přípravek je obohacen o polyfenoly silymarinu, které omezují poškození nervových buněk toxiny a polyfenoly vinné révy pro správnému prokrvování nervových buněk. Jedná se o doplněk stravy.
Porovnat ceny od 235 Kč5 | 57x | ||
4 | 18x | ||
3 | 19x | ||
2 | 3x | ||
1 | 12x |
Produkt jsem si vybral protože mám potíže z brněním a mravenčením v nohách.
Po využívání jsem nepocítil žádnou ůlevu.
Asi tento doplněk neměl požadované ůčinky na mé potíže.
Mám neuropatii, první týden jsem užívala 2x denně, nyní 1x, silné bolesti ustoupily, přesto bolesti nohou zůstávají ale mírné
Lék pomohl.
Cena.
Užívám asi 14 dnů na syndrom neklidných nohou a dost se mi ulevilo. Dřív jsem kvůli tomu nemohl pořádně spát, neustále jsem musel klepat nohama, nic nepomáhalo. Nyní, po užívání léku, se můj stav dost zlepšil.
skoro po měsíci užívání 2x deqnně žádné zlepšení
koupila jsem manželovi, bere zatím krátce, ale začal pociťovat úlevu, tak snad trochu pomůže jako podpůrná léčba.
Na nohy dobrý ruce zatím slabý
Beru krátce
Uvidíme později
Velice pomáhá.
Výborný
Cena, rychlé dodání
Mic
Doporučuji
Výrazné zlepšení hned po prvních dnech, ruce mě nechají vyspat, ráno se rychleji vrací citlivost. Za mě velká spokojenost.
Užívám ho už pár měsíců
Velké balení
Zatím nic
Uvidíme po využívání, jak zabere
Jsem spokojen .Doporučuji.
Pomohlo mi to, problémy ustoupily.
Tento produkt doporučuji.
Účinky se údajně projeví po nejméně tříměsíčním užívání. Zatím užívám přípravek asi jeden a půl měsíce kdy výsledky zatím nedosahují předpokládaného účinku.
Beru ho krátce, ale cítím zlepšení svých potíží.
Zkoušel jsem řadu produktů a Neuromedic byl další na řadě. Na syndrom neklidných nohou jsem vyzkoušel už řadu produktů a Neuromedic byl další na řadě. Pomohl mi, zafungoval výborně!
Trochu dražší.
Částečně pomáhá
Téměř žádný efekt
Po 3 měsících užívání zlepšení citlivosti prstů.
Vyšší cena
Pocitově zmírňuje potíže Dobře se polyká Rozumná cena
Žádné
Pocitově pomáhá, uleví i když nemám možnost srovnat s jinými podobnými doplňky. Cena rozumná, levnější by vedlo k většímu odběru, což je logické.
pomáhá při neuropatii / brnění prstů apod.
cena