Hlavní obsah stránky
![Slovácká kuchyně - J. Nováček a K. Třetina Slovácká kuchyně - J. Nováček a K. Třetina](https://d25-a.sdn.cz/d_25/d_15071132/img/26/355x607_stTmon.jpg?fl=res%2C350%2C350%2C1%7Cwebp%2C80)
Slovácká kuchyně - J. Nováček a K. Třetina
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2012, čeština, počet stran 208, pevná / vázanáMáme jíst proto, abychom žili, ne žít proto, abychom jedli. Cicero Vítaný pomocník a užitečná příručka do každé kuchyně.
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Máme jíst proto, abychom žili, ne žít proto, abychom jedli. Cicero Vítaný pomocník a užitečná příručka do každé kuchyně. Vybrané pokrmy ze Slovácka – oblast jihovýchodní Moravy – tematicky rozdělená podle druhu jídel, obohacená o přehled energetických hodnot u některých druhů potravin. Potvrdilo se, že jako každý kraj, má i moravské Slovácko svou individuální kuchyni. Víte třeba, co jsou to: Báleše – vdolky z tmavé mouky, bez použití vajec Šumajstr – jídlo z kombinace hrachu, fazolí a krup. V době zabíjaček obohacené o rozpečené škvarky.
Parametry
Výrobce | Euromedia Group Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Medicína a zdravotnictví Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | čeština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 208 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2012 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 978-80-249-1864-8 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení