Hlavní obsah stránky
Smoke and Pickles - Edward Lee (EN)
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2013, počet stran 304, angličtina, pevná / vázanáChef Edward Lee's story and his food could only happen in America. Raised in Brooklyn by a family of Korean immigrants, he eventually settled down in his adopted town of Louisville, Kentucky, where he owns the acclaimed restaurant 610 Magnolia.
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Chef Edward Lee's story and his food could only happen in America. Raised in Brooklyn by a family of Korean immigrants, he eventually settled down in his adopted town of Louisville, Kentucky, where he owns the acclaimed restaurant 610 Magnolia. A multiple James Beard Award nominee for his unique patchwork cuisine, Edward creates recipes - filled with pickling, fermenting, frying, curing, and smoking - that reflect the overlapping flavours and techniques…
Parametry
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2013 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 304 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | angličtina Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení