Hlavní obsah stránky
Smoke and Pickles - Edward Lee (EN)

Smoke and Pickles - Edward Lee (EN)

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu

Rok vydání 2013, počet stran 304, angličtina, pevná / vázanáChef Edward Lee's story and his food could only happen in America. Raised in Brooklyn by a family of Korean immigrants, he eventually settled down in his adopted town of Louisville, Kentucky, where he owns the acclaimed restaurant 610 Magnolia.

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

Chef Edward Lee's story and his food could only happen in America. Raised in Brooklyn by a family of Korean immigrants, he eventually settled down in his adopted town of Louisville, Kentucky, where he owns the acclaimed restaurant 610 Magnolia. A multiple James Beard Award nominee for his unique patchwork cuisine, Edward creates recipes - filled with pickling, fermenting, frying, curing, and smoking - that reflect the overlapping flavours and techniques

Parametry

KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání2013
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Počet stran304
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Jazykangličtina
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazbapevná / vázaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení