Krásně chlupatý, teploučký, drží tvar
Nic
Kočka nadšená ... vyklepu ji z něj až na jaře ;-)
Springos Royal je útulný pelíšek pro domácí mazlíčky s měkkým a dlouhým vlasem. Chlupatý pelech je nadýchaný a hřejivý. Má kruhový tvar s vyvýšeným komfortně polstrovaným okrajem. Spodní strana je protiskluzová.
Porovnat ceny od 199 Kč5 | 22x | ||
4 | 3x | ||
3 | 1x | ||
2 | 0x | ||
1 | 2x |
Krásně chlupatý, teploučký, drží tvar
Nic
Kočka nadšená ... vyklepu ji z něj až na jaře ;-)
Pro kočky šikovně řešený tvar pelíšku. Když se v něm stočí do klubíčka, boční vyvýšená manžeta jim hřeje i záda. Máme dvě kočky, objednala jsem tedy dva pelíšky a ihned si je oblíbily. Často si vlezou obě do jednoho. Materiál je taky velmi dobře zvolený, je měkký, příjemný. a hřejivý. Je vidět, že kočkám nevadí, naopak - je jim evidentně příjemný. Nečekala jsem, že budou tyto pelíšky v takové oblibě. Dala jsem je na vyvýšené místo - na sedačku v obýváku a velký klad je v tom, že kočičí chlupy už nejsou na sedačce. :-)
Doporučuji všem, kdo má v bytě kočky. Se psy nemám zkušenosti. Po vybalení jsem pelíšky nechala týden na skříni, aby z nich vyčichly případné cizí rušivé pachy z výroby.
Źadnes
Spokojnost
Super pelíšek pro kočku
Perfektní, pejsek si v něm hoví. Snadno přenosný s sebou. Např. , když dcera jde spát k babičce, pejsek i s pelíškem, jedou s ní
Doporučuji.
Jsem naprosto spokojená už mám od nich spousty těchto pelíšku mám Chs Valentine's Rose ( chovám čivavy ) a proto je to pro ně ideální pelíšek
Pěkný,jen kočka nic ani šanta nepomohla a to má ráda chlupaté koberečky
cenově dostupný a naše fenečka si jej zaslouží.
Velky, hebky a za super cenu!
Měkoučký,velmi hřejivý pelíšek,kočičce se moc líbí .
Žádné
Určitě doporučuji.
Cena, kvalita, naše kočka je nadšená :)
Pěkné
čivavka je ráda v tomto pelíšku