Hlavní obsah stránky
Struhadlo Struhadlo de Buyer mandolína Kobra 19,3°

Struhadlo de Buyer mandolína Kobra 19,3°

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu

Struhadlo de Buyer mandolína Kobra 19,3°, červené rozměry 36,5 x 11 x 12 cm hmotnost 0,47 kg Mandolína Kobra 19,3° červená de Buyer ve stručnosti: profesionální kvalita čepel z nerezové oceli umožňuje snadný skluz strouhané potraviny speciálně vroubkovaná čepel, optimalizovaný úhel brusu čepele 19,3° umožňuje strouhání i velmi měkkého ovoce či zeleniny ergonomicky tvarovaná rukojeť potažená silikonem pro pohodlný a bezpečný úchop na konci rukojeti lze plynule nastavovat tloušťku strouhaných plátků z extra tenkých až na plátky o síle 5 mm ochrana prstů při strouhání protiskluzové nožičky pro lepší stabilitu Čepel mandolíny Kobra 19,3° de Buyer s ve tvaru V s optimalizovaným úhlem brusu 19,3° snadno pronikne ovocem a zeleninou. Mikro zoubky v čepeli umožňují krájet velmi jemné plátky zeleniny i s tužší kůží. Snadno nastavitelná síla strouhaných plátků - pomocí kolečka na konci rukojeti nastavíte ostří až na tloušťku plátků 5 mm. Ergonomicky tvarovaná rukojeť potažená vrstvou ze silikonu umožňuje pohodlný a bezpečný úchop.

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

Struhadlo de Buyer mandolína Kobra 19,3°, červené rozměry 36,5 x 11 x 12 cm hmotnost 0,47 kg Mandolína Kobra 19,3° červená de Buyer ve stručnosti: profesionální kvalita čepel z nerezové oceli umožňuje snadný skluz strouhané potraviny speciálně vroubkovaná čepel, optimalizovaný úhel brusu čepele 19,3° umožňuje strouhání i velmi měkkého ovoce či zeleniny ergonomicky tvarovaná rukojeť potažená silikonem pro pohodlný a bezpečný úchop na konci rukojeti lze

Parametry

VýrobceDe BUYER
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieStruhadla
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení