Hlavní obsah stránky
Tajnosti francouzského pekaře - Gérard Auzet, Peter Mayle
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2015, počet stran 132, čeština, pevná / vázanáVýlet do provensálského Cavaillonu za vyprávěním o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta po vlastní pečení od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chleby.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Výlet do provensálského Cavaillonu za vyprávěním o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta po vlastní pečení od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chleby. Jednoduché a podrobně vysvětlené recepty, postupy a tipy.
Parametry
Výrobce | Nakladatelství Argo Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2015 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 132 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | čeština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení