zatim dobra
Vynikající televizor od firmy TCL patří do série P615, která se pyšní zejména vynikajícím 4K ultra HD obrazem podpořeným špičkovou HDR technologií. Nechybí ani podpora chytrých funkcí včetně připojení k internetu či hlasového ovládání. V televizi na vás čeká špičkový 4K Ultra HD obraz spolu s nejnovějším standardem HDR. Díky tomu se můžete těšit na živý a ostrý obraz, zvýšený kontrast a s tím…
5 | 38x | ||
zatim dobra
Za tu cenu super.
Dobrá cena, zatím spokojenost
Velký jasný panel. Poměrně slušný zvuk. Ryhlé menu
Přihlášení do účtu Google způsobuje kolabs systému a neustálé vyžadování aktualizace, která neprobíhá. Vyřešil tovární restart a spuštění bez Google účtu. Nyní šlape. USB a ostatní konektory jsou zezadu hluboko ve středu panelu. Zastrčit USB klíč když je panel na stěně chce vzhledem k jeho rozměrům trpělivost, baterku a úzkou ruku. Vyřeším prohloužením USB konektoru kabelem.
Moje první zkušenost s TCL. Obraz je krásný. Poměr cena / výkon super.
Přepravní firma!!!
kvalita a cena
Dobrá cena, rychlost dodání
Krásné barvy, výborná hlasitost, lehká manipulace, příjemné ovládání..
Nelze něco vytknout
Velmi dobrá televize za nízkou cenu
Kvalita za dobrou cenu.
nic dobry
mazec :)
Za tyto peníze televize docela dobrá a hra je pěkně
Zatím žádné jsem neshledal
Televizi mohu jenom doporučit
Jsem spokojená s programy, jsou sestaveny za sebou, ( polské, potom české a nakonec rádia) ,
Nemá červené tlačítko, hbbtv, nejde nahrát pořad který nemůžu v určitý den sledovat,
kvalitní tv za rozumnou cenu
bez jakékoliv manuálu
hudně dobrý TV
Výborná cena Krásny obraz máme jí teprve měsíc,ale zatim jsme spokojeni.
Super obraz
Kvalitní t Elevize
Jsme spokojeni
poměr cena/výkon
zatím spokojenost
Nejlepší
Perfektni prostorove ozvuceni, obraz.
Malinke zadrhely v nastaveni, vyresila obnova a aktualizace.
Jsem velmi spokojená, krásné barvy