S dvema detmi naprosty ideal domacnosti.. nakrajim nahazu zapinam odchazim, prichazim k hotovemu..jogurt? Luxusni.. ovesna kase? Bozii..trhane maso? Parada.. bez Tebe M80tko uz si zivot neumim predstavit..kazdopadne by byl velmi chudy a pripravila bych sve deti a sebe o spolecne straveny cas, co bych stala u sveho predapokalyptickeho sporaku.. Nejvic ale vyuzivam program pomaleho vareni, super, ze se Vam nic neprichytne..a pro malou program jogurt, lepsi jsem asi nejedla..
Zadne zapory jsem neshledala
Nejsem uplne kamos s programem ryze, spis je to rukama, porad ji mam tvrdou a nevim kde delam chybu..nekdy musim nechat program projet 2x aby vubec zmekla.. Privitala bych kdyby Tesla natocila vic videi s programy..jako nahazet do hrnce veci na chilli con carne, to zmakne i nas Pepik, ale ukazat kolik vody je potreba na udelani brokolice v pare tak, aby se to neprichytilo, to by me zajimalo, protoze bud ji mam hodne a nebo se mi odpari vsechna Privitala bych i video na program dušeni, to jsem asi nepochopila, jak to ovladat, co kde kolik nastavit..dala jsem poklici jak jsem zvykla a myslela jsem ze se hrnec rozleti.. tak jsem to vzdala.. Co se mi jeste zda, ze po case uprostred se mi zacinaji vic veci prichytavat i na pomale vareni.. a zespod, kdyz pokladam na ten kulaty cuplik tu nadobu, tak jsem si ji uz poskrabala, z cehoz jsem uplne nebyla nadsena..