Hlavní obsah stránky
The Flavor Matrix: The Art and Science of Pairing Common Ingredients to Create Extraordinary Dishes - James Briscione, Brooke Parkhurst [EN] (2018)

The Flavor Matrix: The Art and Science of Pairing Common Ingredients to Create Extraordinary Dishes - James Briscione, Brooke Parkhurst [EN] (2018)

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu

Rok vydání 2018, počet stran 320, angličtina, pevná / vázanáA revolutionary new guide to pairing ingredients, based on a famous chef´s groundbreaking research into the chemical basis of flavor. As an instructor at one of the world´s top culinary schools, James Briscione thought he knew how to mix and match ingredients.

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

A revolutionary new guide to pairing ingredients, based on a famous chef´s groundbreaking research into the chemical basis of flavor. As an instructor at one of the world´s top culinary schools, James Briscione thought he knew how to mix and match ingredients. Then he met IBM Watson. Working with the supercomputer to turn big data into delicious recipes, Briscione realized that he (like most chefs) knew next to nothing about why different foods taste good

Parametry

VýrobceNakladatelství Slovart
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání2018
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Počet stran320
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Jazykangličtina
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazbapevná / vázaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Produktové číslo9780544809963
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení

Kuchařky a nápoje Nakladatelství Slovart

Všechny kuchařky a nápoje Nakladatelství Slovart