Hlavní obsah stránky
The Flavor Matrix: The Art and Science of Pairing Common Ingredients to Create Extraordinary Dishes - James Briscione, Brooke Parkhurst [EN] (2018)
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2018, počet stran 320, angličtina, pevná / vázanáA revolutionary new guide to pairing ingredients, based on a famous chef´s groundbreaking research into the chemical basis of flavor. As an instructor at one of the world´s top culinary schools, James Briscione thought he knew how to mix and match ingredients.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
A revolutionary new guide to pairing ingredients, based on a famous chef´s groundbreaking research into the chemical basis of flavor. As an instructor at one of the world´s top culinary schools, James Briscione thought he knew how to mix and match ingredients. Then he met IBM Watson. Working with the supercomputer to turn big data into delicious recipes, Briscione realized that he (like most chefs) knew next to nothing about why different foods taste good…
Parametry
Výrobce | Nakladatelství Slovart Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2018 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 320 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | angličtina Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 9780544809963 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení