příjemná vůně hezké plechovka
Úžasná přírodní svíčka s délkou hoření až 55 hodin. Krásné originální balení v plechovce. A když k tomu přidáte to, že jsou to ty nejekologičtější svíčky, co vůbec mohou být, popisuje je jejich název skvěle.
Porovnat ceny od 162 Kč5 | 38x | ||
4 | 6x | ||
3 | 0x | ||
2 | 1x | ||
1 | 1x |
příjemná vůně hezké plechovka
Žádná chemie a skvělá vune
Nádherná vůně a opravdu dlouho vydrží
Krasna vůně koření,hezky hoří a je rostlinný vosk. Super.
Krásně voní.
Velmi jemná svíčka, i drobné přejetí prstem je hodně vidět.
jako dárek
Certifikát, že neobsahuje žádné toxiny. Ekologická výroba. Koupil jsem 4 různé vůně a všechny voní pěkně, narozdíl od těch běžných chemických z obchodu. Překvapila mě příznivá cena za takový špičkový americký vyrobek.
Jak je vyzkoušíte, budete chtít objednat další.
Super
Je nezávadný a příjemně voní.
Krásná vůně, dlouho vydrží
Zklamání. Dosud jsem z vůní této značky nebyla nikdy zklamaná. Bohužel jsem zřejmě zvolila špatnou řadu. Měla jsem objednáno vícero druhů a žádná z nich mi nevyhovuje. Candle je za mne kvalitní značka, krom této řady.
Krásně voní Přírodní materiál
Krásná a výrazná vůně – provonila během chvíle celý pokoj. Dlouho vydrží a hoří až do konce – zůstala jen kapka nevyužitého vosku.
Krásná vůně, Silná (je cítit i po sfouknutí)
Spokojenost
svíčku mi doporučila kolegyně v práci, hořela dlouho, opravdu deklarovaných 55 hodin, nevtíravá, příjemně svěží vůně, vřele doporučuji.
voni
Vůně, výdrž
Nic
Koupíme znovu
Obal, délka hoření, ekologický - hlavní důvod nákupu. Používala jsem denně.
Neshledávám.
Spokojenost s výrobkem.
Krasne voni a je ekologická :)
Přijde mi, ze trochu rychleji hoří a jiny čas je na české etikete a jiny čas je na originalnim obalu :)
Kvalitní svíčka, skvělé provedení, dlouhá výdrž, prima cena za to vše, originální vůně
Vůně je krásná, ale čekala jsem ji trochu citrusovější. Je víc do sladka, než byla moje představa.
Skvělý poměr cena výkon a originální krásné vůně. Jen bych si příště vybrala asi jinou.
úžasná vůně a neujídá kyslík:-)
žádné