Hlavní obsah stránky
The River Cottage Meat Book - Hugh Fearnley-Whittingstall (EN)
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2004, počet stran 544, angličtina, pevná / vázaná"This book aims to help you find good meat, understand it better, cook it with greater confidence, and eat it with much pleasure. "It first of all covers the basics - everything you'll need to know about choosing the very best raw materials, understanding the different cuts and the cooking techniques associated with each of them.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
"This book aims to help you find good meat, understand it better, cook it with greater confidence, and eat it with much pleasure. "It first of all covers the basics - everything you'll need to know about choosing the very best raw materials, understanding the different cuts and the cooking techniques associated with each of them. I've then given what I hope are foolproof recipes for 150 meat classics from both British and foreign food cultures - shepherds…
Parametry
Výrobce | Hodder & Stoughton Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2004 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 544 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | angličtina Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení