Hlavní obsah stránky
The River Cottage Meat Book - Hugh Fearnley-Whittingstall (EN)

The River Cottage Meat Book - Hugh Fearnley-Whittingstall (EN)

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu

Rok vydání 2004, počet stran 544, angličtina, pevná / vázaná"This book aims to help you find good meat, understand it better, cook it with greater confidence, and eat it with much pleasure. "It first of all covers the basics - everything you'll need to know about choosing the very best raw materials, understanding the different cuts and the cooking techniques associated with each of them.

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Informace

Popis

"This book aims to help you find good meat, understand it better, cook it with greater confidence, and eat it with much pleasure. "It first of all covers the basics - everything you'll need to know about choosing the very best raw materials, understanding the different cuts and the cooking techniques associated with each of them. I've then given what I hope are foolproof recipes for 150 meat classics from both British and foreign food cultures - shepherds

Parametry

VýrobceHodder & Stoughton
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání2004
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Počet stran544
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Jazykangličtina
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazbapevná / vázaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení

Kuchařky a nápoje Hodder & Stoughton