Hlavní obsah stránky
The Science of Spice: Understand Flavour Connections and Revolutionize your Cooking - Stuart Farrimond (EN)
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Angličtina, počet stran 224, rok vydání 2018, pevná / vázanáBreak new ground with this spice book like no other, from food scientist and bestselling author, Dr Stuart Farrimond. Explore the science behind the art of making incredible spice blends and how the flavour compounds within spices work together to create exciting layers of flavour and new sensations.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Break new ground with this spice book like no other, from food scientist and bestselling author, Dr Stuart Farrimond. Explore the science behind the art of making incredible spice blends and how the flavour compounds within spices work together to create exciting layers of flavour and new sensations. Spice profiles - organised by their dominant flavour compound - showcase the world's top spices, with recipe ideas, information on how to buy, use, and…
Parametry
Výrobce | Nakladatelství Slovart Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Cizojazyčné knihy Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | angličtina Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 224 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2018 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 9780241302149 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení