Po těžším průběhu covidu 11/21 jsem měla stále velké bolesti svalů a kostí u nohou. Nyní po tří týdennim užívání tablet bolesti přestaly. Také dobře spím, více rostou vlasy
Citrokalcevit je zdrojem biologicky dostupného vápníku, který umí tělo dokonale vstřebat, a má příznivý vliv na práci všech důležitých systémů. Jedná se o formu minerálu, který je tělem nejúčinněji vstřebáván, a proto má pro tělo největší přínos. Vitaminový a minerální komplex Citrokalcevit obsahuje citrát vápenatý, který je dobře absorbován bez ohledu na věk a kyselost žaludku. Jedná se o doplněk stravy.
Porovnat ceny od 470 Kč5 | 148x | ||
4 | 19x | ||
3 | 10x | ||
2 | 3x | ||
1 | 7x |
Užívám a myslím si že je dobrej mě pomáhá večer usnout .
dost se láme
máme chvíli a zatím nemohu hodnotit
Nejsem tolik unavená.
Díky té energie se pořád budím v noci. Každý den mám živé sny a nemůžu usnout v noci když se vzbudím, protože mám tu energii. I když tělo je unavené, tak mi to nedovolí usnout. V hlavě mám občas takový divný tlak a pak jen nadávám na každého.
Dodává vitamíny v lehce stravitelné podobě, podporuje imunitu
Nic
Doporučuji
používám dlouhodobě na překyselení organizmu
JE DOBRÝ
Hodně mi pomohl upravit zdravotní problémy super
Manžel si libuje
Nic jsme nezjistili. Žádný kladný dopad ci změny
pro syna na dnu - čekáme na účinky sama na odkyselení organismu
Súpravy,odporucam
Úžasné
Je v tom hodně vitamínů,cítím se skvěle.
Žadne
Vynikající doplněk stravy
Necítím žádný účinek
Necítím účinek
Asi neškodí ale ani jinak nepomáhá
Jsou tam kompletní vitamíny. Používám podle potřeby.
Nemá žádné.
Naprostá spokojenost s výrobkem.
Snadno se polikaji cítím se jako znovuzrozená
Není co vytknout
Vše v pohodě
Přestali mě bolet klouby, výborné na nehty.
Objednávám opakovaně.
za dva měsíce u mně žádné výsledky
za dva měsíce u mně žádné výsledky
špatně se mi polyká, neboť neklouže