Hlavní obsah stránky
Tip Line Želatina čirá 20 g
Nahlásit
Nahlásit chybu
Přivedeme k varu 150 ml vody, odstavíme a za stálého míchání vsypeme obsah sáčku. Po rozpuštění želatiny přilijeme 400-450 ml studené vody a tímto roztok želatiny získá optimální teplotu pro další použití (var poškozuje rosol). Vlažný, tekutý roztok želatiny použijeme pro přípravu zeleninových, masových aspiků, tlačenky, pro přípravu studených pokrmů. Studeným roztokem želatiny lze zalít dort, ovocný koláč.
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Informace
Popis
Přivedeme k varu 150 ml vody, odstavíme a za stálého míchání vsypeme obsah sáčku. Po rozpuštění želatiny přilijeme 400-450 ml studené vody a tímto roztok želatiny získá optimální teplotu pro další použití (var poškozuje rosol). Vlažný, tekutý roztok želatiny použijeme pro přípravu zeleninových, masových aspiků, tlačenky, pro přípravu studených pokrmů. Studeným roztokem želatiny lze zalít dort, ovocný koláč. Pokrmy necháme po zalití želatinou 1 - 2 hodiny vychladnout v chladničce. Balení obsahuje 20 g.
Parametry
Výrobce | Tip Line Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Ostatní zavařovací pomůcky Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 0020200150 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení