Pohodlné
Díky matraci Enigma zaženete zlé sny. Strana Soft (měkčí, zelená) má 7 ortopedických zón a je vhodná spíše pro ženy. Strana Hard (tužší, bílá) má také 7 zón a upřednostňují ji muži. Střed jádra je vyroben z odolné pěny Flexifoam, která se vyznačuje svojí vzdušností.
Porovnat ceny od 6 379 Kč5 | 3x | ||
4 | 5x | ||
3 | 0x | ||
2 | 0x | ||
1 | 0x |
Pohodlné
- Kvalitní potah složený ze dvou polovin (dá se pohodlně vyprat v pračce) - Velmi pohodlná, za mě spíše tužší; syn 10 let, který na ní spí, říká, že je tak akorát - Dobře se přizpůsobuje tělu - výška matrace vyhovující - jedná se o ortopedickou matraci (to není automaticky každá matrace)
Skvělý poměr cena X výkon, za tu cenu se asi nic lepšího koupit nedá. Jedná se o studenou pěnu, v ceně okolo 4 000 Kč jsou obvykle matrace v kombinaci s levnější PUR pěnou. Vzhledem k potřebám rostoucího syna mi vyhovuje, že nemá paměťovou pěnu, ta není v období růstu doporučována.
Vse vyrizene rychle a bez komplikací
Nic
Doporuciji