Hlavní obsah stránky
![Učebnice zavařování a konzervace - Jan Jílek [CZ] (2001, pevná) Učebnice zavařování a konzervace - Jan Jílek [CZ] (2001, pevná)](https://d25-a.sdn.cz/d_25/c_img_E_Iz/6SYEvd.jpeg?fl=res%2C350%2C350%2C1%7Cwebp%2C80)
Učebnice zavařování a konzervace - Jan Jílek [CZ] (2001, pevná)
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2001, počet stran 232, čeština, brožovanáKniha se podrobně věnuje zpracování a konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Zaměřuje se na způsoby, jak lze rychle, šetrně a ekonomicky zpracovat přebytek zahradní produkce, jak prodloužit trvanlivost, svěžest a nutriční hodnotu rychle se kazících plodů téměř až do nové sklizně.
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Kniha se podrobně věnuje zpracování a konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Zaměřuje se na způsoby, jak lze rychle, šetrně a ekonomicky zpracovat přebytek zahradní produkce, jak prodloužit trvanlivost, svěžest a nutriční hodnotu rychle se kazících plodů téměř až do nové sklizně. Do detailu se seznámíte s přípravou nálevů kompotů a sterilované zeleniny, se zvláštními sterilizačními režimy pro jednotlivé druhy ovoce a zeleniny. Autor fundovaně…
Parametry
Výrobce | Nakladatelství Fontána Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | čeština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 232 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2001 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | brožovaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 978-80-86179-67-4 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení