Hlavní obsah stránky
Vaření pod širým nebem: Speciality na grilu grilovací pánvi či v kotlíku - Zoltán Liptai (2021, vázaná)
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Světová, rok vydání 2021, počet stran 160, čeština, pevná / vázanáVaření pod širým nebem: Speciality na grilu grilovací pánvi či v kotlíku je kniha plná přípravy jídel venku. Stává se čím dál tím častěji módní záležitost.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Vaření pod širým nebem: Speciality na grilu grilovací pánvi či v kotlíku je kniha plná přípravy jídel venku. Stává se čím dál tím častěji módní záležitost. Na otevřeném ohni můžete použít vepřové, hovězí, drůbeží nebo krůtí maso, zvěřinu, jehněčí, ryby, zeleninu, sýry atd. K ochucení nebo do marinády můžeme použít pestrou škálu sušených anebo čerstvých bylinek a různých olejů.
Parametry
Výrobce | FONI book Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Druh kuchyně | světová Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2021 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 160 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | čeština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Druh kuchařky | maso, grilování, steaky Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 978-80-8204-056-5 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení
Kuchařky a nápoje FONI book
Všechny kuchařky a nápoje FONI bookMohlo by vás zajímat