Hlavní obsah stránky
Victorinox filetovací nůž 16 cm černý
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Filetovací, materiál čepele ocel, délka ostří 16 cmVictorinox filetovací nůž na ryby 5.3703.16. K porcování různých druhů ryb je vhodný velmi pružný filetovací nůž Victorinox, který lze rovněž využívat jako speciální nůž k odstraňování rybí kůže.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Victorinox filetovací nůž na ryby 5.3703.16. K porcování různých druhů ryb je vhodný velmi pružný filetovací nůž Victorinox, který lze rovněž využívat jako speciální nůž k odstraňování rybí kůže. Úzký nůž zcela přesně kopíruje rybí páteř. Netrpělivým kuchařům bychom však chtěli připomenout, že krájením páteře, a u některých druhů ryb i kůže, se všechny nože rychle otupí. Je zapotřebí, aby filetovací nůž byl co nejostřejší, aby jej bylo radost využívat a aby rybí plátky nepřipomínaly spíše šindelovou střechu. Délka čepele 16 cm.
Parametry
Výrobce | Victorinox Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchyňské nože Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Typ kuchyňského nože | filetovací Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Materiál čepele | ocel Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Délka ostří | 16 cm Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 5.3703.16 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení
Kuchyňské nože Victorinox
Všechny kuchyňské nože VictorinoxMohlo by vás zajímat