Hlavní obsah stránky
Vše o uzení: Rady, tipy, recepty - Vladimír Dyk (2012) [E-kniha]
Nahlásit
Nahlásit chybu
Kuchařka, čeština, počet stran 120, rok vydání 2012, formát MobiUžitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě.
Varianty
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma uzení a udírny podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a…
Parametry
Výrobce | Nakladatelství GRADA Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Elektronické knihy Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Literární žánr | kuchařka Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | čeština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 120 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2012 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Formát Mobi | ano Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Formát ePUB | ano Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Formát PDF | ano Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
DRM zabezpečení | ne Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení