Hlavní obsah stránky
Všechno o grilování v kuchyni i v přírodě - Birgit Erath, Eric Treuillé
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2007, počet stran 168, čeština, pevná / vázanáLidé na celém světě připravují pokrmy nad otevřeným ohněm. Dříve to byl základní způsob přípravy jídla, který ve zkoušce časem obstál, v současnosti jde o oblíbený způsob trávení volného času.
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Lidé na celém světě připravují pokrmy nad otevřeným ohněm. Dříve to byl základní způsob přípravy jídla, který ve zkoušce časem obstál, v současnosti jde o oblíbený způsob trávení volného času. Při grilování se zbavíte stresu, používá se méně tuku a pokrm má výraznější chuť. Nic nechutná tak skvěle jako horké a ještě syčící jídlo podávané rovnou z grilu.
Parametry
Výrobce | Ottovo Nakladatelství Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2007 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 168 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | čeština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 80-7360-648-8 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení