Hlavní obsah stránky
Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu: Dana Tesone
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Čeština, počet stran 400, rok vydání 2011, brožovanáKniha poskytuje čtenářům přehled funkcí plánování, organizování, ovlivňování a kontroly, spojených s řízením v podnicích služeb, zvláště pak podniků v oboru hotelnictví, gastronomie a turismu. Je prezentována z pohledu uživatele, což znamená, že je aplikovatelná pro konkrétní úkoly, povinnosti a okruhy zodpovědnosti, vykonávané jak liniovými, tak i vrcholovými manažery.
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Kniha poskytuje čtenářům přehled funkcí plánování, organizování, ovlivňování a kontroly, spojených s řízením v podnicích služeb, zvláště pak podniků v oboru hotelnictví, gastronomie a turismu. Je prezentována z pohledu uživatele, což znamená, že je aplikovatelná pro konkrétní úkoly, povinnosti a okruhy zodpovědnosti, vykonávané jak…
Parametry
Výrobce | Wolters Kluwer Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Ostatní učebnice Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | čeština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 400 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2011 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | brožovaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 978-80-7357-655-4 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení