Konopný olej užívám již třetí měsíc (třetí lahvičku). Doporučil mi ho kamarád, kterého doslova postavil na nohy po Covidu. Musím říci, že mi postupně mizí různé zdravotní potíže.
Doporučuji vyzkoušet.
Konopný CBD olej harmonizuje přirozené procesy v těle a tím podporuje jeho obranyschopnost. Má pozitivní vliv na srdeční činnost, hladinu cholesterolu, hladinu glukózy v krvi, normální stav kůže a funkci svalů a kloubů. Produkt obsahuje 10 % CBD. Jedná se o doplněk stravy.
Porovnat ceny od 917 Kč5 | 97x | ||
4 | 20x | ||
3 | 7x | ||
2 | 1x | ||
1 | 14x |
Doporučuji vyzkoušet.
Účinek se projevil již po pár dnech.
Kladné recenze ostatních uživatelů. Objednán pro autistu s projevy agrese,neklidu,horšího spánku Syn užívá produkt cca 9 dnů, zatím 1 kapku večer. Již nyní je vidět zklidnění, v noci dobře spí. Začíná se ustalovat spánkový režim. Produkt se dobře dávkuje. Syn si nenechá kapnout pod jazyk.Podáváme na lžičce s tekutinou.
Nejsou žádné
Tento produkt má skvělé vlastnosti. Je nad všechna chemická psychofarmaka.
Rychlý účinek, snadné dávkování.
Trochu horší chuť, ale nic, co by se nedalo zvládnout:)
Trpím panickou a úzkostnou poruchou a pomáhá mi to při nepříjemných stavech, které tyto poruchy provází. Stavy 100% nezmizí, ale určitě je olej dělá snesitelnějšími. Doporučuji:)
Produkt mám už odskúšaný a som s ním nadmieru spokojný
Nevim
Nejsem na tento druh "bylinek" vubec zvykla, ale ani 20 kapek nefunguje a nespim..škoda..
Nic moc
Jednu hviezdičku by som doplnil za väčšiu zľavu za 2 a 3 - jité balenie.
Výborný
Pomáhá jak má
Nic
Klidný spánek bez záškubů nohou. Výkyvy nálad jsou téměř pryč .
Dodává mi energii a klid
Samé
Žádné
OK
kapátko
není dobrý na chuť
jednoduché užívání zklidnění mysli, což se pozitivně projevilo na celkovém zdravotním stavu
Asi není nic co bych tomuto produktu chtěl vytknout, snad jenom cena by mohla být příznivější, ale na druhou stranu jde o zdraví.
ve finále určitě doporučuji
funguje
produkt funguje na spánek a potlačení stresu
Olej je výborný
Pomaly sa upravuje vnímacosť bolestí, vynechávam postupne voľnopredajné lieky od bolesti.
Spokojná
Užívám krátce
Úprava cholesterolu a další pozitivní účinky, které uvádíte. Používám každý den.
Kvalitní jako vždy.
Nevím o žádném.