Hlavní obsah stránky
Zelenina: Její pěstování a význam - Eva Pekárková, Zdenka Krejčová
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2014, čeština, počet stran 255, pevná / vázanáRostliny poskytují člověku nejen základní živiny - bílkoviny, tuky a sacharidy, ale i pro zdraví nezbytné vitamíny, minerální látky, hrubou vlákninu, silice a ochranné a léčivé látky. Významným zdroje těch látek je zelenina, která se jí většinou syrová nebo jen jednoduše kuchyňsky upravená vařením či dušením.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Rostliny poskytují člověku nejen základní živiny - bílkoviny, tuky a sacharidy, ale i pro zdraví nezbytné vitamíny, minerální látky, hrubou vlákninu, silice a ochranné a léčivé látky. Významným zdroje těch látek je zelenina, která se jí většinou syrová nebo jen jednoduše kuchyňsky upravená vařením či dušením. Nemá velkou energetickou hodnotu, ale svým objemem a složením dává pocit nasycení, čímž se stala důležitou v boji s obezitou.
Parametry
Výrobce | Aventinum Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Zdraví a životní styl Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2014 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | čeština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 255 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 978-80-7442-037-5 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení