Zatím bezproblémově nahrazuje Detralex.
Diozen je přípravek, který zvyšuje napětí žilní stěny a odolnost cév. Omezuje tvorbu otoků a má protizánětlivý účinek. Přípravek se užívá u dospělých pacientů k léčbě chronické žilní nedostatečnosti dolních končetin, která se projevuje pocitem tíhy v nohou, bolestí, nočními křečemi v nohou, otokem, změnami souvisejícími s poruchou výživy tkání, jako např. vyšší zranitelností, sníženou hojivou…
Porovnat ceny od 286 Kč5 | 160x | ||
4 | 42x | ||
3 | 12x | ||
2 | 3x | ||
1 | 3x |
Zatím bezproblémově nahrazuje Detralex.
Doslova mně postavil na nohy,beru 2x denně už téměř 2 roky
Za mně jednoznačně ano
Nízká cena a možnost koupit tento výrobek bez lékařského předpisu. Beru tento výrobek na zpevnění žil a cév jako prevenci, protože mám problém s otoky nohou a nechci aby se mi vytvořily křečové žíly. Zda Diozen skutečně zabírá se neodvažuji hodnotit, protože problémy úplně nezmizely, ale snad se zmírnily. Bylo mi řečeno, že Diozen lze brát dlouhodobě a tak jej užívám denně.
Nevím o nich.
Nevím co bych ještě dodal. Vše jsem již napsal výše. Snad jenom to, že přiložený leták by měl obsahovat informaci zda lze tento lék užívat nepřetržitě jako prevenci a pokud jen dlouhodobě tak jak dlouho?
dobrý účinek na žilní onemocnění
žádné
Celkem dobrá cena na rozdíl od Detralexu
Žádné
Jediný volně prodejný lék, který mně zabírá na bolest v konečníku. Jsem 15 let od operace hemoroidů a jakmile cítím, že mám v konečníku problém nasadím diozen podle návodu a vždy to pomohlo.
Výborný
Výborný produkt. Po měsíci užívání mi splasknul otok na kotníku. taky nižší cena je příjemná - a nemusím stále žádat lékaře o předpis.
Pomáhá
Preventivně 2 tablety denně . Komfort
Zadne
Mě pomáhá k lepšímu vyprazdňování.
Diozen mi pomáhá proti křečím a bolestem nohou.
Užívám trvale.
Účinný
Jediný volně prodejný účinný lék na mé křečové žíly.
Diozen je velice účinný
Také mám chronickou žilní nedostatečnost. Pomáhá i proti hemeroidům. Jakmile cítím problém. Nasadím Diozen a okamžitě za pár dnů je bez problémů. Beru též dlouhodobě. Je to skvělý produkt . Až jsem z něho unesená ,jak pomáhá. A vyhnula jsem se nepříjemného vyšetření a bůhví co ještě by mně čekalo. Doporučuji. Opravdu je úžasný.
Opravdu se mi ulevilo.
Ok cena
cena a snad i účinek
čekám na účinek
Úleva od bolavých nohou, nejsou otoky.
používám proti nateklým nohám
Cena oproti Detralexu