Lék na srdce, cévy a krev Recenze Zentiva Diozen 500 mg 120 tbl.

Recenze Zentiva Diozen 500 mg 120 tbl.

Diozen je přípravek, který zvyšuje napětí žilní stěny a odolnost cév. Omezuje tvorbu otoků a má protizánětlivý účinek. Přípravek se užívá u dospělých pacientů k léčbě chronické žilní nedostatečnosti dolních končetin, která se projevuje pocitem tíhy v nohou, bolestí, nočními křečemi v nohou, otokem, změnami souvisejícími s poruchou výživy tkání, jako např. vyšší zranitelností, sníženou hojivou…

Zentiva Diozen 500 mg 120 tbl.
od 286 Kč

Hodnocení 92%

220 hodnocení

Registrovaný uživatel27. prosince 2020

Zatím bezproblémově nahrazuje Detralex.

Registrovaný uživatel13. září 2021

Doslova mně postavil na nohy,beru 2x denně už téměř 2 roky

Za mně jednoznačně ano

Registrovaný uživatel22. dubna 2022

Nízká cena a možnost koupit tento výrobek bez lékařského předpisu. Beru tento výrobek na zpevnění žil a cév jako prevenci, protože mám problém s otoky nohou a nechci aby se mi vytvořily křečové žíly. Zda Diozen skutečně zabírá se neodvažuji hodnotit, protože problémy úplně nezmizely, ale snad se zmírnily. Bylo mi řečeno, že Diozen lze brát dlouhodobě a tak jej užívám denně.

Nevím o nich.

Nevím co bych ještě dodal. Vše jsem již napsal výše. Snad jenom to, že přiložený leták by měl obsahovat informaci zda lze tento lék užívat nepřetržitě jako prevenci a pokud jen dlouhodobě tak jak dlouho?

Registrovaný uživatel7. března 2021

dobrý účinek na žilní onemocnění

žádné

Registrovaný uživatel14. března 2021

Celkem dobrá cena na rozdíl od Detralexu

Registrovaný uživatel12. prosince 2022

Jediný volně prodejný lék, který mně zabírá na bolest v konečníku. Jsem 15 let od operace hemoroidů a jakmile cítím, že mám v konečníku problém nasadím diozen podle návodu a vždy to pomohlo.

Výborný

Registrovaný uživatel22. dubna 2022

Výborný produkt. Po měsíci užívání mi splasknul otok na kotníku. taky nižší cena je příjemná - a nemusím stále žádat lékaře o předpis.

Registrovaný uživatel2. února 2022

Pomáhá

Registrovaný uživatel31. ledna 2022

Preventivně 2 tablety denně . Komfort

Zadne

Mě pomáhá k lepšímu vyprazdňování.

Registrovaný uživatel17. ledna 2022

Diozen mi pomáhá proti křečím a bolestem nohou.

Užívám trvale.

Registrovaný uživatel14. listopadu 2021

Účinný

Registrovaný uživatel13. února 2021

Jediný volně prodejný účinný lék na mé křečové žíly.

Jana Bárt30. března 2023

Diozen je velice účinný

Také mám chronickou žilní nedostatečnost. Pomáhá i proti hemeroidům. Jakmile cítím problém. Nasadím Diozen a okamžitě za pár dnů je bez problémů. Beru též dlouhodobě. Je to skvělý produkt . Až jsem z něho unesená ,jak pomáhá. A vyhnula jsem se nepříjemného vyšetření a bůhví co ještě by mně čekalo. Doporučuji. Opravdu je úžasný.

Registrovaný uživatel19. července 2022

Opravdu se mi ulevilo.

Registrovaný uživatel4. dubna 2022

Ok cena

Registrovaný uživatel8. ledna 2021

cena a snad i účinek

čekám na účinek

Registrovaný uživatel23. března 2023

Úleva od bolavých nohou, nejsou otoky.

Registrovaný uživatel10. června 2022

používám proti nateklým nohám