Hlavní obsah stránky
Zvěřinová kuchařka - Dalibor Pačes (2024, pevná)
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2024, počet stran 248, čeština, pevná / vázaná, maso, grilování, steakyPokud rádi jíte zvěřinu a chcete se ji naučit sami připravovat, nebo se v její přípravě zdokonalit, pak je tato kuchařka určena právě pro vás. Zařazovat zvěřinu do svého jídelníčku častěji je pro nás přínosné, neboť se jedná o velmi kvalitní maso.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Pokud rádi jíte zvěřinu a chcete se ji naučit sami připravovat, nebo se v její přípravě zdokonalit, pak je tato kuchařka určena právě pro vás. Zařazovat zvěřinu do svého jídelníčku častěji je pro nás přínosné, neboť se jedná o velmi kvalitní maso. Naučte se vařit speciality podle osvědčených a vyzkoušených receptů, ochutnejte polévku, paštiku nebo omáčku, udělejte si roládu, závitek, guláš nebo ragú, překvapte své blízké svátečním menu.
Parametry
Výrobce | CPRESS Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2024 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 248 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | čeština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Druh kuchařky | maso, grilování, steaky Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 978-80-264-5330-7 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení