Logo obchodu Navahoo.cz

Navahoo.cz

45 hodnocení

60 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Svabkova Gabrielapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Komunikaci s obchodem Objednala jsem si bundu, kterou jsem pro mensi vadu chtěla vyměnit.Po přečtení recenzí, jsem měla obavy, jak vymena dopadne. Ale komunikace byla výborná.Telefon mi paní zvedla hned, byla milá a velice ochotná. A hned druhý den mi přišla bunda nová. Nechápu ty negativní recenze. Možná, jestli nebude chyba na opačné straně. Ja tento obchod mohu doporučit.

Nic

Navahoo.czZobrazit reakci obchodu Navahoo.cz
Nufice před 3 lety
Nedoporučuji obchod

Koupila jsem bundu která mi neseděla a ihned jsem vrátila. Dodnes nemám peníze a e-shop nekomunikuje ani na zprávy ani telefonicky ten má dokonce vyply. Budu těšit oficiální cestou.

Kristynalipskapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání

Nulová komunikace Peníze za jednu bundu, a jednu vestu nepřišly a je 14dni po převzetí. Informační linka,nedá se dovolat , stejně tak zpráva na FB a Instagramu. Obrovské zklamání Stránky se tváří hezky ale tím to začíná i končí. Vesta přišla s vytrženým patentem / poničená.

Navahoo.czZobrazit reakci obchodu Navahoo.cz
Petrapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Normalne recenze nepisu, ale bunda je tak uzasna, ze proste musim pochvalit - krasna, tepla, lehounka, smrncovni ... Dosla tusim do 2 dnu, tedy bleskove ...

Vubec nic.

Navahoo.czZobrazit reakci obchodu Navahoo.cz
Michaela Foitovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlé dodání, zakoupené zboží kvalitní.

Nulová komunikace. Zakoupená bunda mi neseděla, vrátila jsem ji tedy přes Zasilkovnu. Z e-shopu nepřišel žádný e-mail, kterým by mi potvrdili, že zpracovávají vratku. Po 14 dnech jsem stále neměla peníze zpět na účtu. Vše se začalo řešit, až když jsem je oslovila sama, abych vůbec zjistila, jaký je stav řešení.

Klára Biherczovápřed 3 lety
Doporučuji obchod

Super ceny, objednala jsem z této stránky bundu Marikoo Amber. Bunda je krásná, kvalitní a hlavně teplá, uvnitř je kožíšek. Dodání rychlé. Jsem moc spokojená a doporučuju tento e-shop :-)

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Krásný kvalitní a propracovaný kabát i barva pěkná. Moc se mi líbil. Bohužel jsem vracela ,byl moc těžký

Findylucipřed 3 lety
Doporučuji obchod

Kvalita zboží, jsem opravdu nadšená z bundy, co mi přišla. Rychlé dodání zboží

Nic

Emailbapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Jsem naprosto spokojená s kvalitou bundy. Zatím mohu hodnotit, že jsem se nesetkala s teplejší bundou. Neuvěřitelně mě překvapil přístup s reklamací. Nestačila jsem ani nic vyřídit a další bunda byla na cestě. To se málo kde vidí. Většinou reklamace jsou na dlouhou trať. Ovšem s touto firmou je to naopak. Opravdu za mě klobouk dolů všem pracujícím s tímhle extrémně rychlým přístupem. Za mě už bundu jen u Navahoo

Absolutně nic

Romcalaskeovapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Kvalitní a dobře padnoucí bundy. Už nekupuji jinde. Za mě top !

Hanka před 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlost dodání, v neděli večer objednáno, v úterý v zasilkovně. Bunda je super, barva odpovídá, krásné zpracování, velikost odpovídá, měřila jsem podle jiné bundy. Naprostá spokojenost.

Nic

Eliška D.před 3 lety
Nedoporučuji obchod

Obě bundy, které dorazily, byly opravdu hezké a kvalitně zpracované.

Zboží jsem objednala a dorazilo za pár dní. Potud vše OK. Jedna bunda mi byla malá, požádala jsem o výměnu za větší, druhá dorazila úplně jiná, takže jsem ji vracela taky. Napsala jsem na eshop email, obratem obdržela reklamační kód přes zásilkovnu a bundy vrátila. Od té doby ani ťuk, bundy nemám, peníze nemám, eshop nekomunikuje. Velké zklamání.

Kateřina Petříkovápřed 3 lety
Doporučuji obchod

Naprosto dokonalá bunda. Kdyby nebyly vyprodané kusy co se mi líbí, koupila bych další. Katka

Lucie Pejsovapřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Kvalita zboží

Ani po více jak týdnu nemám peníze za vrácené zboží na účtě a ještě jsem chudší o předražené poštovné od České pošty, protože jinak zboží vrátit nelze. Novoty jako zásilkovna a jiné ještě do tohoto eshopu nedorazily... v dnešní době se jinak než přes eshop bunda koupit nedá a abych platila navíc skoro 200 za vrácení, to mi přijde jako bizár. Nedoporučuji.

Gabrielapřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

rychlost doručení zboží

Nevyhovující zboží vráceno ve 14-ti denní lhůtě před měsícem, vrácení peněz ani žádná zpráva z eshopu se nekonala. Z tohoto důvodu zatím nemohu doporučit!!!

Rotterovaluciepřed 4 lety
Doporučuji obchod, ale...

hezké zboží

Vázne komunikace s eshopem. 23.11. jsem vracela objednané zboží, 26.11 převzato. Nepřišel žádný email o převzetí, dalším postupu, nic...

Zasve 67před 4 lety
Doporučuji obchod

Já jsem v obchodě nakupovala 2x a nebyl problém.Poprve jsem měnila kus za kus, podruhé jsem objednávala pro sebe bundu.Přišla do týdne a je neuvěřitelná.Obrovská spokojenost.

Nebyl problém,nevím,co napsat.

Dapi Dpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Kvalitu zboží.

Celkem vázne konunikace, ale zboží nakonec přišlo a opravdu stojí za to.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Dvakrát jsem objednala bundu..Dvakrát se záhadně ztratila ze skladu. Nejdřív že expeduji zboží a za 2 dny přišel mail že se zboží ztratilo.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Doporučuji obchod

Obě bundy sedí přesně podle rozměrů, kvalitní bundy za dobrou cenu. Dodání do druhého dne, zboží dobře zabaleno.

Doprava

PPL

Kontaktní údaje

Kategorie