G

gemre.cz

66 hodnocení

42 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 3 měsíci
Doporučuji obchod

Upřímně při čtení recenzí jsem měla strach zda objednat, ale riskla jsem to a nelituji. Velmi rychle dodání (dva dny) Kvalitní zabalení Zboží dorazilo v pořádku Krásné sandálky na léto Super ceny

Mohla jsem si vzít o číslo menší botky, ale to je můj problém. Každá značka bot mně sedí jinak. Jinak vše pořádku.

martina kunstovapřed 4 měsíci
Doporučuji obchod

Objednala jsem troje boty. Mela jsem trochu obavy protoze jsem videla recenze ale riskla jsem a za me musim rict ze je vse v poradku a jsem nadsena:-)Vse sedi dobre.Boty jsou spis na uzsi nohu.Urcite objednam znovu. Dekuji

zadne

jana Šedapřed 5 měsíci
Doporučuji obchod

Objednano celkem 3 krat a vse super . Za me velka spokojenost. Objednam urcite znovu.

nic

Milan Šmehíkpřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

I když recenze nic moc, i tak sem do toho šel. Dostal sem boty do dvou dnů a to asi o 40% levněji oproti jiným prodejcům. U mě vše ok.

Veronika Rejnartovápřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Hezké boty, které neodpovídají velikosti.

Boty nelze vyměnit, tak jsem je v požadované lhůtě vrátila. Už to bude měsíc a žádná informace ze strany obchodu. Dovolat se není možné. Na email už také nereagují. Dle recenzí se asi budu s penězi za boty muset rozloučit. Obchod nedoporučuji!!!

Samuel Fornerpřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Už mesiac čakám kým mi pošlú peniaze za tovar ktorý som im vrátil.

Registrovaný uživatelpřed 7 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

možná snad nízké ceny, které jsou však vykoupeny šílenou kvalitou

Zklamala mě kvalita zboží, které se absolutně neshoduje s obrázkem a popisem. Navíc zadržují vrácení peněz za zboží, které bylo řádně zasláno ve 14denní lhůtě, napsán mejl o vrácení a již přes měsíc čekám, až vrátí peníze. Infolinka buď nedostupná nebo telefon zvedne naprosto arogantní člověk, který je naprosto neschopný a stejně nic nevyřídí, jen řekne, že peníze nějak vrací z Polska, ale kdy je vrátí, neví. Neví naprosto nic, k čemu je tam takový člověk, nepomůže, nic nevyřídí. A ještě arogantně sdělí, že mám podat trestní oznámení na Polici i nebo řešit přes ČOI. Z TOHOTO OBCHODU JIŹ NIKDY NIC VÍCE. ABSOLUTNÉ NE, NEDOPORUČUJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lucie Beranovápřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádné

Podle posledních recenzí vypadá že firma je v krachu a nejsou schopní vracet lidem peníze čekám více jak 3 týdny a borec arogantní jak něco.. myslí si že sežral svět. Podle recenzí však vidím že nejsem jediná a proto jsem se rozhodla podat hromadnou žalobu kdy se jim samozřejmě částka sečte a pak se bude pan divit.

Daniela Dvořákovápřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nějaký boty ok, ale poslední objednávka hrůza, nekvalitní boty a jedna větší než druhá hora

Zboží jsem vrátila dle popisu, jak mají uvedeno. Ale peníze za vrácení nikde. Již měsíc a půl čekám než mi vrátí peníze za vratku. Volala jsem několikrát na linku, ozval se arogantní pán a mám čekat, mají prý jednu slečnu co to má na starosti a není prý stroj. Tak může říkám, že když nestíhaji aby někoho přibrali, že měsíc a půl čekat na peníze než mi vrátí je vrchol. Nemá se bát až na mě dojde řada dočkám se. Super. Takže snad se dočkám. Opravdu jsem zklamaná a nedoporučuji.

Ann Dupipřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nízké ceny bot

Objednala jsem si boty, které mi neseděly a tak jsem je musela na své náklady vrátit zpět. To, že boty dorazí v pořádku vám nikdo vědět nedá a email o vrácení už vůbec ne. Největší vrchol je, že již čekám 17. den na vrácení peněz. Dle podmínek mají 10 dnů! Operátoři nejsou schopný sdělit termín vrácení a výhrůžky ČOI nepomáhají. Levné ceny bot kazí neschopní lidé a strašný přístup!

Denisa Orlovápřed 8 měsíci
Doporučuji obchod

Po přečtení recenzí jsem měla opravdu obavy na tomto e-shopu něco objednat. Nicméně cena byla natolik lákavá, že jsem se to rozhodla risknout. Ovšem objednávku jsem si nechala zaslat do Balíkovny + na dobírku, abych si mohla při přebírání balíček prohlédnout, osahat a zjistit, zdali v balíku může být zboží, které jsem si objednala, případně kdyby tomu tak nebylo, balíček bych si nepřevzala a nechala jej poslat zpět. Vyplatilo se! Získala jsem za cenu 1 835 Kč pět párů pánských botů Crocs.

Balíček dorazil cca o 2 dny později než bylo avizováno, nicméně chápu, že v pátek 17. 11. byl svátek a na e-shopu se to nepromítlo.

Petra Zelenapřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Vše proběhlo v naprostém pořádku. Boty jsou moc hezké.

Nic.

Míša Takáčovapřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Dlouho čekáte než objednávka dorazí.než ji vubec zpracují vyřídí a pošlou.Krabice většinou dojdou pomačkané nebo rozbité roztrhané děs no horší eShop jsem nezažila.plus arogance pana na infolince nezájem o něco se starat má to někde pošle vás dop....e. nedoporučuju určitě

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

vůbec nic

Absolutní neprofesionalita v komunikaci. Volala jsem 2x, že mi nesouhlasí rozměr boty podle jejich uváděné tabulky. Chtěla jsem boty vyměnit, to bohužel nejde, musím je na své náklady vrátit a objednat si nové a opět zaplatit poštovné. Bylo mi řečeno, že to není jejich problém, že za velkosti neodpovídají, že to uvádí dodavatel. Argumentovala jsem, že i když jsou přeprodejci, velkosti na stánkách uvádějí oni ne dodavatel a pokud mají info od zákazníků, že nesouhlasí ( jako že mají podle recenzí)můžou si ověřit než pošlou k zákazníkovi, že rozměry absolutně nesouhlasí a tu stupidní tabulku stélek rovnou vymazat, aspoň by tím neklamali zákazníky. Vůbec se nechtějí bavit jedna věta a žádná snaha najít kompromis . Když jsem napsala znovu email, že to chci řešit formou stížnosti vůbec nikdo na to nezareagoval, znovu jsem volala kdy mi přijde ke stížnosti vyjádření a s výsměchem mi bylo sděleno, že se se mnou o tom víc bavit nebudou, že vše potřebné mi sdělili v prvním telefonátu. Znovu jsem poukázala na to ať se zamyslí proč téměř všechny recenze, které si jde vygooglit jsou špatné a týkají se nekomunikace a špatných velikosti jako v mém případě, pán mi oznámil, že ho to nezajímá, že si o recenzích myslí své, že všichni kdo sem píšeme naše negativní zkušenosti si to vymýšlíme, abychom je očernili a pošpinili jejich jméno. Určitě všichni co sem píší, nemají nic jiného na práci a zrovna si řekli, nic mi neudělali ale svou recenzí je chci zničit. No co dodat, ceny za hubičku, ale je jim to tak říkajíc k h...u. Jo a jak říká pán na infolince... určitě jsem jedna z těch, co jsem vlastně spokojená a jen se nudím a chci jim škodit, proto píšu tuhle recenzi. Tak přeji hodně sil k úspěchu tomuto obchodu, budou je potřebovat. Amatérům zdar :-)

Lucie Holeckova 1před 10 měsíci
Doporučuji obchod

Na základě recenzi jsem se bala lodičky objednat. Ale říkala jsem ze to risknu. Lodičky jsou úžasné . Velikost barva sedi jak na obrázku nemuzu si stěžovat . Objednavam znova i s kamarádkou

Nic nemuzu vytknout

Registrovaný uživatelpřed 11 měsíci
Doporučuji obchod

Boty sedí skvěle a vypadají jako na obrázcích. Už moje několikátá objednávka

Jana Rajnochovápřed rokem
Doporučuji obchod, ale...

Rychlé dodání. Boty podle obrázku.

Poslali větší velikost bot, chtěla jsem reklamovat. Obchod neodpovídá na emaily, takže bity leží v krabici.

Valerie 18před rokem
Nedoporučuji obchod

Nedoporučuji , velikostně nesedí.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Zboží přišlo za vic jak týden

Boty jsem vracela, byly úzké, 19.7. mám potvrzeno převzetí balíčku v Gemre, dodnes ani mail, že zboží mají vrácené, na stránkach u me objednavky ani zmínka, vracene penize samozřejmě taky ne.

Renata Meszarošovápřed rokem
Doporučuji obchod

Dodání v pořádku Boty moc pěkné a velikosti sedí Jsem spokojená

Žádné

Kontaktní údaje

Kategorie