Country Life Umeocet 500 ml
od 66 Kč
- Objem 500 ml
Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma. Výborně se hodí do salátových zálivek. Využijete ho při přípravě kulajdy nebo čočky na kyselo a také na dochucení všech…
od 66 Kč
Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma. Výborně se hodí do salátových zálivek. Využijete ho při přípravě kulajdy nebo čočky na kyselo a také na dochucení všech…
od 57 Kč
Frosch představuje ideální kombinaci důkladného čisticího účinku v celé domácnosti a současně je šetrný k lidem a životnímu prostředí díky obsahu přírodních látek.
od 69 Kč
Moštárna Hostětín Ocet jablečný BIO je vyroben výhradně kvašením vlastního jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení a bez tepelného ošetření. Sediment a zákal jsou…
od 129 Kč
Originální japonský ochucený rýžový ocet je nejdůležitější ingrediencí při přípravě rýže na sushi. Je vyráběn známou značkou Kikkoman a využijete ho také jako přísadu do zálivky na salát nebo do…
od 39 Kč
Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma, výborně se hodí do salátových zálivek. Využijete ho při přípravě kulajdy nebo čočky na kyselo a také na dochucení všech…
od 37 Kč
Jablečný ocet ze šťávy celých jablek je vyroben bez použití chemických a konzervačních přísad. Tento jablečný ocet má stupeň kyselosti 8 %. Jablečný ocet je vhodný jak do kuchyně pro zpestření…
od 259 Kč
Jablečný ocet Bragg je organický, geneticky nemodifikovaný, RAW, nezahřívaný, nepasterizovaný, nefiltrovaný a přirozeně bezlepkový. Je všestranně použitelný v kuchyni i pro péči o pleť.
od 69 Kč
Rýžový ocet s kyselostí 6,2 % je základní ingredience při přípravě rýže na sushi. Vyrábí se z fermentované hnědé rýže. Jeho chuť je spíš sladší než má klasický ocet a také jemnější.
od 79 Kč
Jablečný ocet je bohatý zejména na vitamíny B1, B2, B6 a C, kyselinu listovou a pantothenovou a minerální látky, jako je například hořčík, fosfor, draslík, železo nebo vápník. Dále obsahuje i…
od 79 Kč
Ume ocet má slanou a kyselou chuť a pokrm osolí než okyselí. Ume ocet, má silné neutralizační schopnosti a obsahuje velké množství minerálních látek, enzymů a vitamínů ve vstřebatelné…
od 45 Kč
Bílý rýžový ocet je sladší a jemnější než západní octy. Dodává důležitou kyselou chuť orientálním pokrmům, například sladkokyselým. Skvěle se hodí jako dip k namáčení.
od 58 Kč
Ottogi ocet z hnědé rýže je univerzální ocet, který se používá v asijské kuchyni. Jemná povaha octa je ideální pro přípravu sushi, zeleniny, ryb a masa a jako koření do polévek a studených…
od 34 Kč
Rýžový ocet Miyata je základní surovinou na přípravu dokonale ochucené rýže na sushi. Tento ocet je již předem dochucený ve správném poměru octa, soli a cukru.
89 Kč
BrainMax Pure jablečný ocet BIO je syrový nefiltrovaný ocet, který je vyroben výhradně kvašením vlastního jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení a bez tepelného…
169 Kč
Dokonalý jablečný ocet je živý, nefiltrovaný a stále zrající s mateční kulturou. Je vyráběn přirozeným kvašením jablek z ekologicky čisté produkce, bez jakýchkoli přídatných látek. Takový ocet…
od 199 Kč
Jablečný ocet značky Živina zraje několik měsíců v sudech a jeho chuť je díky tomu kulatější a jemnější. Ocet obsahuje přírodní mateční kulturu, což je shluk tělu prospěšných mikroorganismů a…
od 21 Kč
Ocet se vyrábí tradičním biologickým procesem přírodní fermentace. Je nezbytnou součástí každé kuchyně. Objem balení je 1 l.
od 69 Kč
Rýžový ocet se používá zejména v asijské kuchyni. Vyrábí se z fermentované (kvašené) rýže nebo z rýžového vína. Rýžový ocet se používá především při přípravě sushi, ale je vhodný i na…
od 85 Kč
Tento sladko kyselý a slaný rýžový ocet se sametovou, inkoustovou konzistencí má silné a vytrvalé sladové aroma. Připomíná sójovou omáčku a sladový ocet. Je ideální pro marinování pokrmů z masa…
od 14 Kč
Ocet se v potravinářství užívá jednak ke konzervaci zeleniny, jednak jako okyselující součást pokrmů v řadě kuchyní světa. Koncentrace kyseliny octové činí 8 %.
od 74 Kč
Balsamikový krémový ocet je výsledkem míchání vybraného hroznového moštu s výborným balsamikovým octem. Je vhodný pro většinu receptů. Jeho hustá textura a melasově tmavá barva jsou ideální pro…
od 75 Kč
Balzamikový ocet vyráběný ze sušených hroznů má velmi jemnou a vyváženou chuť. Je vhodný k přípravě salátů. Ocet má hlubokou tmavou barvou připomínající mahagon a eben. Vůně je příjemně výrazná…
od 63 Kč
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z…
od 20 Kč
Bílý ocet je od značky Edeka. Je vyroben bez přidaných zvýrazňovačů chuti a antioxidantů. Balení obsahuje 1 l.
od 35 Kč
Ocet se svojí jemnou kořeněnou chutí se hodí do zálivek na zeleninové saláty, ale i k tlačence a utopencům. Zvýrazní chuť každého vašeho pokrmu.
od 64 Kč
Balzámový ocet z Modeny je vyrobený v regionu Modena v Itálii. Má výraznou chuť a jemnou kyselost. Vaše saláty budou s tímto octem lahodné.
od 89 Kč
Balzamikový ocet ve spreji oživí vaše vaření. Dodá šmrnc studeným i teplým jídlům, a to jako chuťově, tak i díky možnosti efektního závěrečného dekorování. Je vhodný pro studenou kuchyni, pro…
od 73 Kč
Jablečný ocet se vyrábí z čerstvě vylisovaného a následně zkvašeného moštu z demeter jablek a není v něm používán žádný koncentrát. Pro jeho výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z…
od 54 Kč
Rýžový ocet se vyrábí z fermentované rýže nebo rýžového vína. Jeho chuť je spíš sladší než klasický ocet a také jemnější. Na přípravu sushi je rýžový ocet třeba ještě dochutit cukrem a solí, …
od 219 Kč
Tento zkvašený jablečný ocet je čistý a nefiltrovaný. Prameny v zakaleném octu jsou známé také jako matka. Ta je nejúčinnější částí jablečného octa, protože se skládá z důležitých živin. …
od 45 Kč
Ume ocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné, lehce ovocné aroma. Vzniká jako vedlejší produkt při zpracování japonských nakládaných švestiček zvaných umeboshi. Výborně se hodí do…
od 79 Kč
Balsamico ocet je kulinářská kořenící přísada pocházející z Itálie. Jedná se o vinný ocet vyráběný ze zahušťovaného moštu vinných hroznů odrůdy Trebbiano a svoji nasládlou kořenitou chuť získává…
od 55 Kč
Ocet je od značky Day Spa. Delikátní dochucovadlo z japonských švestek je vhodné do salátů i teplé kuchyně. Má výraznou kyselou, ale zároveň lehce nasládlou chuť. Umeocet vzniká jako vedlejší…
246 Kč
Jablečný ocet je zlatožlutá látka vznikající při kvašení jablek. Při kvašení jablek se sladidla přeměňují na alkohol, který je pak bakteriemi kyseliny octové přeměněn na jablečný…
od 209 Kč
Tento jablečný ocet je vyroben z přírodních surovin a neobsahuje umělé přísady. Jablečný ocet je vhodný pro vnitřní i vnější použití. Lze ho například použít jako prostředek na zklidnění krku, …
od 62 Kč
Tento ocet se vyznačuje šetrným přírodním způsobem výroby. Připravuje se z nesířeného bílého vína vyrobeného z bio hroznů, zraje v dřevěných sudech a při výrobě není zahříván. Je tedy vhodný i…
od 126 Kč
Bílé krémové jemné balzamico je hustší než klasický ocet. Je výborné na zmrzlinu nebo na zeleninu a hodí se k rybám. Země původu je Itálie.
od 54 Kč
Vinný balsamický ocet ve spojení s datlovým sirupem je ojedinělá kombinace chutí, která obohatí vaši kuchyni o nový delikátní zážitek. Dokáže zdokonalit nejen chuť salátů, ale i drůbežího či…
od 25 Kč
Golden Mountain ocet se vyrábí z fermentované rýže nebo z rýžového vína. Existuje světlý i tmavý rýžový ocet. Světlý rýžový ocet sídlí především v Japonské kuchyni převážně při přípravě sushi, …
75 Kč
Čerstvý ovocný citronový ocet s limetkou je jedinečnou kombinací přirozeně kvasného octa s delikátní chutí citronu a limetky. Je výborný do letních salátů ve spojení s rybami a mořskými plody. …
od 66 Kč
Balzamikový ocet z Modeny CHZO = chráněné zeměpisné označení je ocet, který vzniká spojením vinného octa, koncentrovaného hroznového moštu a karamelu. Svou charakteristickou sladko-kyselou chuť…
od 109 Kč
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z…
od 83 Kč
Tento jablečný ocet se vyrábí zkvašením moštu čerstvě vylisovaného z demeter jablek. Není tedy vyroben z koncentrátu. Pro výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených sadařských…
od 53 Kč
Rýžový ocet s kyselostí 5 % vhodný k přípravě sushi rýže, pro přípravu zálivky a marinády na maso a ryby. Je vyroben z fermentované rýže a neobsahuje kalorie, tuk ani sodík. Je vhodný i k…
od 79 Kč
Jablečný ocet se vyrábí z čerstvě vylisovaného a následně zkvašeného moštu z jablek a není v něm používán žádný koncentrát. Pro jeho výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených…
od 118 Kč
Malinový ocet je vhodný na přípravu salátových dresinků. Je vyrobený z malinového vína.
od 391 Kč
Je vyrobený z hroznů červeného vína s výtažky 17 bylin a sibiřské houby Čagy. Harmonizuje celou meridiánovou (energetickou) síť a pomáhá odkyselení organizmu. Odkyselení organizmu pomáhá při…