Vybrala jsem si zboží - jsou půlené a vypadaly dobře. Chutnají mi. Dá se říci, že skoro každý den.
Vlašská jádra mají silnou a lahodnou ořechovou chuť, ale i obsah zdravých látek. Nenasycené mastné kyseliny, chinony, třísloviny, vitamíny a provitamíny působí příznivě na psychiku, únavu člověka a čistí krev. Pro své složení mají široký rozsah použití. Vyrábí se z něj oleje a pálenka, běžněji se používá do pečiv, ořechových müsli směsí, jogurtů, lze z něj dělat i kompoty.
Porovnat ceny od 269 Kč5 | 61x | ||
Spokojen.
Vynikající
Velmi spokojen.
UŽ JSOU VYLOUSKANÉ
Velmi dobrá chuť. Nejsou nahořklé.
kvalitní
nic
chutnají
ok
Vše v poradku
Dobrá cena odpovídající kvality
Bez
Mohu doporučit.
Kvalitní,velké a chutné,čerstvá sklizeň,příjemná cena za 1kg.
Doporučuji...
žádný
žluklý paskvil, bůhví odkud
Jsem zklamán a nikdy víc, půjdu už pouze po českém ořechu.
Jsou světlé, dobré
Nejsou
Jsem za ně ráda
velké kusy jader, šŤavnaté a dobré
výborná kvalita ořechů, velké kusy jader
Žluklé, vyhozeno
Nedají se jíst, chutnají jak několik let staré...
jsou dobré
Dobrá cena. Ještě neochutnáno
velké, nerobité, dobré
výhodná cena
nevím zemi původu, ale vlašské které si vyloupu od nás ze stromu jsou chuťově o dost lepší
chutnají mi ořechy a jsou zdravé,používám každý den i muž si rád zdravě zamlsá
žádné
ráda v tomto obchodě nakupuji