Hlavní obsah stránky
Amylon Škrob bramborový jemný 200 g
Nahlásit
Nahlásit chybu
Hmotnost 200 gJemný prášek získaný izolací z brambor je skvělý pomocník při zahušťování omáček a při pečení moučníků. Jemný bramborový škrob Amylon se používá do dortů, moučníků, drobného pečiva, čokoládové polevy a různých krémů.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Jemný prášek získaný izolací z brambor je skvělý pomocník při zahušťování omáček a při pečení moučníků. Jemný bramborový škrob Amylon se používá do dortů, moučníků, drobného pečiva, čokoládové polevy a různých krémů. Dále je vhodný k zahušťování omáček místo mouky i pro čínskou a orientální kuchyni.
Parametry
Výrobce | Amylon Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Ostatní přísady na vaření a pečení Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Hmotnost | 200 g Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení