Registrovaný uživatel28. července 2022
Hodnocení: 100%
Mám rád, když je rýže sypká.
Rýži mám velmi rád a tuto obzvláště.
Zvláštnost parboiled spočívá v tom, že se neloupané zrno rýže speciálně upravuje pomocí páry. Obsahuje vlákninu a barva této rýže je díky propařování lehce nažloutlá, po uvaření však zbělá. Velká výhoda je, že se nerozvaří a nelepí se. Celková doba přípravy je kolem deseti minut.
5 | 7x | ||
4 | 1x | ||
3 | 0x | ||
2 | 0x | ||
1 | 1x |
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Mám rád, když je rýže sypká.
Rýži mám velmi rád a tuto obzvláště.