Hlavní obsah stránky
Biovegan Agar Agar 100 g

Biovegan Agar Agar 100 g

Nahlásit
Nahlásit chybu

Agar je nutné přivést k varu, aby mohl poté želírovat. K tuhnutí naopak nepotřebuje lednici, protože k němu dochází už při 35-40 °C. Čas nutný ke ztuhnutí je mnohem kratší než u želatiny. Na 2 g (1 zarovnaná lžička) prášku budete potřebovat 500 ml vody a dobu vaření pouze 2 minuty.

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

Agar je nutné přivést k varu, aby mohl poté želírovat. K tuhnutí naopak nepotřebuje lednici, protože k němu dochází už při 35-40 °C. Čas nutný ke ztuhnutí je mnohem kratší než u želatiny. Na 2 g (1 zarovnaná lžička) prášku budete potřebovat 500 ml vody a dobu vaření pouze 2 minuty. Tipy na použití: dorty, poháry, aspikypudinkové dezerty - panna cotta, nepečený cheesecake, džem. Želírovací látka agar-agar je nenahraditelný produkt pro vegetariány a vegany a skvělý i pro kohokoli jiného. Agar bez problémů nahradí živočišnou želatinu, je přitom čistě rostlinný.

Parametry

VýrobceBiovegan
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieOstatní přísady na vaření a pečení
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení

Ostatní přísady na vaření a pečení Biovegan