Hlavní obsah stránky
Biovegan Agar Agar 100 g
Nahlásit
Nahlásit chybu
Agar je nutné přivést k varu, aby mohl poté želírovat. K tuhnutí naopak nepotřebuje lednici, protože k němu dochází už při 35-40 °C. Čas nutný ke ztuhnutí je mnohem kratší než u želatiny. Na 2 g (1 zarovnaná lžička) prášku budete potřebovat 500 ml vody a dobu vaření pouze 2 minuty.
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Agar je nutné přivést k varu, aby mohl poté želírovat. K tuhnutí naopak nepotřebuje lednici, protože k němu dochází už při 35-40 °C.
Čas nutný ke ztuhnutí je mnohem kratší než u želatiny. Na 2 g (1 zarovnaná lžička) prášku budete potřebovat 500 ml vody a dobu vaření pouze 2 minuty.
Tipy na použití: dorty, poháry, aspikypudinkové dezerty - panna cotta, nepečený cheesecake, džem.
Želírovací látka agar-agar je nenahraditelný produkt pro vegetariány a vegany a skvělý i pro kohokoli jiného. Agar bez problémů nahradí živočišnou želatinu, je přitom čistě rostlinný.
Parametry
Výrobce | Biovegan Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Kategorie | Ostatní přísady na vaření a pečení Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení