Hlavní obsah stránky
Dortisimo SweetArt červená poleva 250 g
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Polevu nahříváme buď nad parou, ale opatrně, voda nesmí vřít a maximální teplota polevy by neměla přesáhnout 45 stupňů. Nejlépe se osvědčil způsob nahřívání polevy ve skleněné nebo keramické misce v mikrovlnné troubě. Polevu můžeme využít na různé účely a podle toho budeme pak postupovat i se zahříváním a rozpouštěním. 1.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Informace
Popis
Polevu nahříváme buď nad parou, ale opatrně, voda nesmí vřít a maximální teplota polevy by neměla přesáhnout 45 stupňů. Nejlépe se osvědčil způsob nahřívání polevy ve skleněné nebo keramické misce v mikrovlnné troubě. Polevu můžeme využít na různé účely a podle toho budeme pak postupovat i se zahříváním a rozpouštěním. 1. Pokud chceme polevu použít na polévání dortů tak, aby při krájení zůstala měkká, uděláme z ní takzvanou falešnou ganache. Zahřejeme…
Parametry
Kategorie | Polevy Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | DR-1120-250g Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení