Hlavní obsah stránky
Ocet Hengshun Rýžový ocet na sushi 250 ml

Hengshun Rýžový ocet na sushi 250 ml

Nahlásit
Nahlásit chybu

Rýžový, objem 250 mlRýžový ocet se vyrábí z fermentované rýže nebo rýžového vína. Jeho chuť je spíš sladší než klasický ocet a také jemnější.

Doporučené nabídky

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

Rýžový ocet se vyrábí z fermentované rýže nebo rýžového vína. Jeho chuť je spíš sladší než klasický ocet a také jemnější. Na přípravu sushi je rýžový ocet třeba ještě dochutit cukrem a solí, případně můžete přilít trochu saké (ideální poměr je 6:6:1, 60 ml rýžového octa, 60 g cukru a 10 g soli).

Parametry

KategorieOcty
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Druh octarýžový
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Objem250 ml
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení