Hlavní obsah stránky
Hengshun Rýžový ocet na sushi 250 ml
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rýžový, objem 250 mlRýžový ocet se vyrábí z fermentované rýže nebo rýžového vína. Jeho chuť je spíš sladší než klasický ocet a také jemnější.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Rýžový ocet se vyrábí z fermentované rýže nebo rýžového vína. Jeho chuť je spíš sladší než klasický ocet a také jemnější. Na přípravu sushi je rýžový ocet třeba ještě dochutit cukrem a solí, případně můžete přilít trochu saké (ideální poměr je 6:6:1, 60 ml rýžového octa, 60 g cukru a 10 g soli).
Parametry
Kategorie | Octy Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Druh octa | rýžový Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Objem | 250 ml Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení