Hlavní obsah stránky
Labeta Kyselina citronová 40 g
Nahlásit
Nahlásit chybu
Kyselina citronová je vhodná ke zvýraznění chuti ovoce a zeleniny při zavařování, nebo k okyselení kompotů a nápojů. Kyselina citronová podporuje želírovací procesy, upravené ovoce si udrží déle svoji barvu. Používá se také k odstranění vodního kamene, např. u rychlovarné konvice.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Kyselina citronová je vhodná ke zvýraznění chuti ovoce a zeleniny při zavařování, nebo k okyselení kompotů a nápojů. Kyselina citronová podporuje želírovací procesy, upravené ovoce si udrží déle svoji barvu. Používá se také k odstranění vodního kamene, např. u rychlovarné konvice.
Parametry
Výrobce | Labeta Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Kategorie | Ostatní přísady na vaření a pečení Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení