Hlavní obsah stránky
Labeta Želírovací cukr třtinový 4:1 250 g
Nahlásit
Nahlásit chybu
Hmotnost 250 gDáváte při slazení přednost třtinovému cukru? Už jste jej ale někdy využili i při zavařování? Želírovací cukr třtinový 4:1 se hodí pro výrobu džemů i marmelád z hodně sladkého ovoce. Žádný další cukr není již potřeba ke směsi přidávat.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Dáváte při slazení přednost třtinovému cukru? Už jste jej ale někdy využili i při zavařování? Želírovací cukr třtinový 4:1 se hodí pro výrobu džemů i marmelád z hodně sladkého ovoce. Žádný další cukr není již potřeba ke směsi přidávat.
Máte už svůj oblíbený recept na marmeládu? Vyzkoušejte jak klasiku v podobě jednodruhových marmelád, tak se nebojte experimentovat. I takové suroviny jako máta, vanilka či limetka mohou marmeládu dokonale ozvláštnit. S pomocí želírovacího cukru lze navíc vyrobit i sladké ovocné šťávy či želé.
Parametry
Výrobce | Labeta Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Ostatní přísady na vaření a pečení Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Hmotnost | 250 g Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení