Hlavní obsah stránky
Laped Cukr invertní 81% sirup 1 kg
Nahlásit
Nahlásit chybu
Cukr který je výborně rozpustný ve vodě a vyznačuje se vysokou sladivostí. Používá se při přípravě kynutých těst, dortových korpusů a piškotů (podporuje proces kynutí, zvyšuje měkkost a trvanlivost finálních výrobků). Je nezbytný při přípravě tureckého medu. Skladovaný při teplotách pod 12 °C má tendenci krystalizovat.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Cukr který je výborně rozpustný ve vodě a vyznačuje se vysokou sladivostí. Používá se při přípravě kynutých těst, dortových korpusů a piškotů (podporuje proces kynutí, zvyšuje měkkost a trvanlivost finálních výrobků). Je nezbytný při přípravě tureckého medu. Skladovaný při teplotách pod 12 °C má tendenci krystalizovat.
Hodnocení
Přidání nového hodnocení