Hlavní obsah stránky
Maso Here Hickory tekutý kouř 100 ml
Nahlásit
Nahlásit chybu
Objem 100 mlKouř se hodí například pro výrobu domácího jerky nebo pro marinování masa a ochucování masných a dalších výrobků. Doporučuje se používat cca 2 polévkové lžíce na 1 kg masa.
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Kouř se hodí například pro výrobu domácího jerky nebo pro marinování masa a ochucování masných a dalších výrobků. Doporučuje se používat cca 2 polévkové lžíce na 1 kg masa. Tekutý kouř vzniká spalováním kvalitního dřeva a následnou kondenzací ve vodě, vzniklé kondenzáty jsou ale ještě dále upravovány a zbavovány zbytků nežádoucích látek tak, že je u finálního produktu na rozdíl od klasických kouřů známo jeho přesné složení.
Parametry
Výrobce | Maso Here Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Omáčky Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Objem | 100 ml Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení