Hlavní obsah stránky
Ocet Mattisson Jablečný ocet skořice/kurkuma BIO 500 ml

Mattisson Jablečný ocet skořice/kurkuma BIO 500 ml

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu

Jablečný, objem 500 ml, BIOJablečný ocet je zlatožlutá látka vznikající při kvašení jablek. Při kvašení jablek se sladidla přeměňují na alkohol, který je pak bakteriemi kyseliny octové přeměněn na jablečný ocet.

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

Jablečný ocet je zlatožlutá látka vznikající při kvašení jablek. Při kvašení jablek se sladidla přeměňují na alkohol, který je pak bakteriemi kyseliny octové přeměněn na jablečný ocet. Jablečný ocet Mattisson se vyrábí z ekologicky pěstovaných jablek. Tento zkvašený jablečný ocet je čistý a nefiltrovaný.

Parametry

VýrobceMattisson
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieOcty
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Druh octajablečný
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Objem500 ml
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
BIOano
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení
Mohlo by vás zajímat