Hlavní obsah stránky
Mattisson Jablečný ocet skořice/kurkuma BIO 500 ml
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Jablečný, objem 500 ml, BIOJablečný ocet je zlatožlutá látka vznikající při kvašení jablek. Při kvašení jablek se sladidla přeměňují na alkohol, který je pak bakteriemi kyseliny octové přeměněn na jablečný ocet.
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Jablečný ocet je zlatožlutá látka vznikající při kvašení jablek. Při kvašení jablek se sladidla přeměňují na alkohol, který je pak bakteriemi kyseliny octové přeměněn na jablečný ocet.
Jablečný ocet Mattisson se vyrábí z ekologicky pěstovaných jablek. Tento zkvašený jablečný ocet je čistý a nefiltrovaný.…
Parametry
Výrobce | Mattisson Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Octy Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Druh octa | jablečný Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Objem | 500 ml Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
BIO | ano Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení
Mohlo by vás zajímat