Hlavní obsah stránky
Mizkan Rýžový ocet 500 ml
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rýžový, objem 500 mlTradiční japonský rýžový ocet nezbytný k ochucení rýže na sushi. Tento ocet se vyrábí z fermentované rýže nebo rýžového vína a to zejména v Japonsku, Číně, Vietnamu a Koreji.
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Informace
Popis
Tradiční japonský rýžový ocet nezbytný k ochucení rýže na sushi. Tento ocet se vyrábí z fermentované rýže nebo rýžového vína a to zejména v Japonsku, Číně, Vietnamu a Koreji. Je třeba ho ještě dochutit cukrem a solí, případně můžete přilít trochu saké. Složení: ocet - vyrobeno z geneticky modifikované kukuřice, pšenice, rýže, saké.
Parametry
Kategorie | Octy Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Druh octa | rýžový Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Objem | 500 ml Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení