Hlavní obsah stránky
Natural Jihlava Ocet Rýžový sladký BIO 250 ml
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rýžový, objem 250 ml, BIORýžový ocet je určen k ochucení rýže na sushi. Přidává se do uvařené a mírně vychlazené rýže, kde krásně spojí její chuť a konzistenci.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Informace
Popis
Rýžový ocet je určen k ochucení rýže na sushi. Přidává se do uvařené a mírně vychlazené rýže, kde krásně spojí její chuť a konzistenci. Ideální poměr je 1,5 dcl octu na 1 kg rýže. Ocet můžeme také přidávat do marinád na ryby, kde skvěle utlumí rybí zápach. Přidávat můžete i do dalších mas, a také do zeleninových salátů, kterému dodá výtečnou chuť.
Parametry
Výrobce | Natural Jihlava Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Octy Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Druh octa | rýžový Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Objem | 250 ml Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
BIO | ano Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení
Mohlo by vás zajímat