Hlavní obsah stránky
Natural Jihlava Tapiokový škrob 400 g
Nahlásit
Nahlásit chybu
Tapiokový škrob od Natural Jihlava je skvělou alternativou k zahuštění omáček a polévek bez použití lepku. Tapioca má jemnější konzistenci než amarantový nebo kukuřičný škrob. Využijete jej i pro výrobu bezlepkového pečiva, třeba z brazilské a západoafrické kuchyně, kde jej hojně využívají. Tapiokový škrob se získává z kořene rostliny manioku, který je také známý pod jmény cassava, yuca nebo tapioka.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Tapiokový škrob od Natural Jihlava je skvělou alternativou k zahuštění omáček a polévek bez použití lepku. Tapioca má jemnější konzistenci než amarantový nebo kukuřičný škrob. Využijete jej i pro výrobu bezlepkového pečiva, třeba z brazilské a západoafrické kuchyně, kde jej hojně využívají.…
Parametry
Výrobce | Natural Jihlava Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Kategorie | Ostatní přísady na vaření a pečení Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení