Sušený žitný kvásek v bio kvalitě pro výrobu žitného kváskového chleba. Odteď si budete moci doma upéct čerstvý, křupavý chléb kdykoli. Stačí přidat mouku, vodu, sůl a droždí, zpracovat těsto a dát péct. Směs obsahuje pouze žitnou mouku a startovací kultury.
Klíčové vlastnosti
- žitný kvásek pro výrobu domácího chleba
- bio kvalita
- jednoduchá příprava
Natural Žitný kvásek sušený bio 30 g
Poté, co vám vzejde krásné těsto, si připravte domácí pekárnu na chleba. Pokud jste ji ještě nepořídili, nezoufejte – nastavte troubu na 200 stupňů Celsia a pečte asi 80 minut. Skvělý domácí chléb je opravdu záležitostí chvilky a není ani nijak těžký na přípravu.
Složení
Žitná mouka bio, startovací kultura. Alergen lepek.