Pšeničná bílkovina je v podstatě mouka zbavená škrobu. Používá se k zahušťování nebo výrobě seitanu. Příprava je jednoduchá a s touto surovinou můžete vytvořit mnoho lahodných rostlinných jídel s minimem tuku a vysokým obsahem hodnotných a lehce stravitelných bílkovin.
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.
Recenze 97%
Hodnocení: 97%
29 recenzí
5
27x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Přidání nového hodnocení
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Registrovaný uživatel17. června 2022
Hodnocení: 100%
Skvělá alternativa místo mouky
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel22. března 2022
Hodnocení: 100%
rychlá příprava seitanu, klobásek a dalšího ve vege kuchyni
kvalita
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel4. září 2021
Hodnocení: 100%
Kvalitní surovina za vynikající cenu
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel4. června 2021
Hodnocení: 100%
Skvělé ekologické balení, perfektní pomocník při veganském stravování, kvalitní surovina. Používáme k výrobě seitanu v podobě sekané, steaků, klobásek, k dohuštění karbanátků a dalších pokrmů.