Logo obchodu Allegro.cz

Allegro.cz

109 hodnocení

17 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

kodlwpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Po objednání zboží se dozvíte, že je cena bez DPH a musíte si vyřídit celní odbavení Katastrofální podpora zákaznického servisu Komunikace v polštině nebo angličtině

Liborhermanekpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Jeden velký hnus. Varuji, zboží co nabízí skladem nemají a po zakoupení vnucují jiné. A vrácení peněz velký problém. Prostě hnus

Michal Slipekpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Objednal jsem si autorádio které nefunguje jak má a nic se nevyřešilo z člověkem který měnutil abych si vybral mezi tím že si to opravím sám a že dá na opravu peníze jenže jsem peníze nechtěl a furt dokola to stejně pak už jsem neodpověděl a podpora alegra taky nefunguje takže jsem přišel o 1000 kč dik alegro

Marek Vaňurapřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Nedoporučuji nákup přes tento portál. Zboží mi došlo vadné v neporušeném obalu, podána reklamace, prodejce se dušoval že zboží poslal v pořádku, reklamace podána na dopravce. Dopravce reklamaci neuznal pro neporušený obal. Dále se to zaseklo na mrtvém bodě, nemožnost dál pokračovat v reklamaci, prostě totálně nedotažená a složitá komunikace kupující - prodejce - dopravce - Allegro.

Princovakpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Dorazilo mi viditelne pouzivane zbozi. Kabel od sluchatek nebyl v originalnim baleni. Nemoznost reklamace. Nedoporucuji

ego egopřed rokem
Nedoporučuji obchod

nic

společnost jen testuje co vydrží český zákazník, Sbírá informace a imail adresy - zboží za super ceny nikdy nedorazí . Omluva a vrácení peněz za týden.

František Novotnýpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Samé problémy!

Hugo Toxpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Zákaznický servis spíše na straně polského prodejce, který odmítal i vystavit fakturu. Dodnes nemám zboží, ani fakturu. Allegro se vymlouvá, že peníze ale nešli přez ně. Proto Allegro nemůže vystavit fakturu. V bankovnictví je odeslaná platba na firmu Allegro. Pozor na to. Jedná se o podvodné prodejce

Jan Machalekpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Totožný sortiment jako na Aliexpressu, ale násobně dražší Odeslání z Číny Nesmyslné poštovné Pro nákup na firmu nemožné, nedostanete doklad

Speto 78před rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Zakoupené zboží přišlo úplně jiné navíc viditelně po rozbalení poškozené. Vyřídit reklamaci nemožné, protože automat si Vas prehazuje jak horký brambor a za 5 hodin telefonování jsem se nikam nedostal. Lepší si zaplatit za český obchod kde se dá domluvit... Portál MOLL si udělal hodně špatnou reklamu!! Prostě Polski JUDE!

Roman Mikšapřed rokem
Nedoporučuji obchod

přišlo úplně jiné zboží, než jsem objednal! A to 2x za sebou.

Kocicak 258před rokem
Nedoporučuji obchod

ABSOLUTNĚ NIC,

někdo tady napsal že se jedná o podvod,naprosto s tím souhlasím

Miroslava Frodlovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Poslali jiné zboží. Vrátila jsem je a platila jsem neskutečné poštovné za malý balíček , který vážil do 1 kg. (300 Kč), jejich chybou. Nakonec objednávku zrušili a vrátili mi peníze.

Enodeczpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Jde o podvod !!!! Allegro si nechá zaplatit za zboží a nedodá, nezaúčtuje dopravu správně, neodešle. Peníze po čase na emailu vrátí, přizná, strhne peníze, v praxi na účet však nepřijdou a to ani po dvou měsících. Nekomunikují. Allegro už nikdy, pokud nechcete přijít o peníze jako já !!!!!!!!!

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

- polský Aliexpress - kvalita bídná - 5 objednávek a u všeho si musíte vyžádat fakturu a jako firma s tím mám malinko problém - některé obchody na zprávy nereagují a když napíšete na Allegro tak se odpovědi ani po 14 dnech nedočkáte - vůbec nechápu, jak může někdo takto fungovat u nás v ČR - velké rozčarování - je zde spousta poctivých českých firem a Vy si přijde s tímto smetištěm. Neuvěřitelné. Věřím, že zákazníci vyzkouší a pochopí, že tohle opravdu nechtějí. Že chtějí firmu na kterou se mohou obrátit, která s nimi bude komunikovat .a problém s nimi vyřeší.

David Králpřed rokem
Doporučuji obchod

Kompletní objednávka Rychlé dodání

Nic

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

asi žádné

Nekompletní balení a bez českého manuálu. Více jak polovina reklamačních formulářů v polštině, nemožné reklamovat či vrátit nefunkční či nekompletní balení bez dalšíc investic. Faktura je polská.. Není možné nic. Nefunkční reklamační oddělení. Možná by se tím měl začít někdo zabývat..

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

asi nic

všechno - nekvalitní zboží, omláčené, s oděrkami, nelze vrátit jinak než formou reklamace, kdy to posoudí prodejce, který je ale nedůvěryhodný, neustálé výmluvy před doručením, že odeslali zásilku ale tracking number neexistoval, nakonec doručení skoro po měsíci, nulová podpora Allegra, spousta info v polštině... fakt totálně na nic.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Levné

Po objednani a zaplaceni zbozi dosel mail s infem, ze budu platit dodatecne clo. Pred objednanim zadne upozorneni, nic. Objednate na ceskem eshopu a info o vicenakladech az po zaplaceni. Polaci, no...

Petr Riedlpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Allegro je nejhorší e-shop vůbec. Zboží se nám při přepravě ztratilo, Allegro to víceméně vůbec nezajímalo, pořád jsem je musel nahánět v jejich aplikaci, kde jsem požil tlačítko”Požádat o pomoc”. Tohle tlačítko ale jen po stisku zmizí a Allegro na vás vesele kašle dál. Dokonce se mi podařilo se s nimi spojit telefonicky, ale opět jen sliby a absolutní nezájem. Vůbec se nepostarali o nalezení ztraceného zboží, nekontaktovali zákazníka, aby zboží nechal dohledat, prostě nic. Sprostě mě hodili přes palubu, protože jsem už měl zaplaceno, tak co. Tady už nenakoupím ani kdyby to byl poslední e-shop na světě. Příšerná firma….

Doprava

Česká poštaDPD CZPPLVlastní přepravaOne CourierZásilkovna (na adresu)

Výdejní místa

Česká pošta (na poštu)PPL ParcelShopOne PointZásilkovnaBalíkovnaAlzaBox

Kontaktní údaje

Kategorie